Ookiku Furikabutte (Oofuri)

Home Forums Anime Animesarjat Ookiku Furikabutte (Oofuri) Ookiku Furikabutte (Oofuri)

#42376
intiaani
Member

Voih! Sarja, joka sai paikan minun syrämestäin! Jotenkin vaan koukutuin tähän niin pahasti että aloin jopa fanittamaan tätä. Alotin tätä katsomaan asenteella " kait siitä nyt pari jaksoo on katottava kun kaikki siitä höpöttää ja on tuolla minun listoilla" mutta kuinkas sitten kävikään. Kaiken lisäks olen BL-fani niin minua vietiin ja kunnolla. Tässä on niin paljon ns. "vinkkejä" että meinaa pistää hävettää.
Ihan kelpo ja viihdyttävä sarja, joka saa kaiken lisäks vielä nauramaanki. Tykkäsin myös tän animoinnista ottelukohtauksissa. Oli ilo katsella.
Lempihahmoiks pitää mainita Abe, Tajima ja Hanai. (jotenki en ylläty tuosta kaartista. Tuntuu että kaikki fanittaa samoja hahmoja…) Ja se on tässä sarjassa se erikoisuus, että en mitenkään vihaa Mihashia. Yleensä vihaisin hahmoja, jotka on vähänkään Mihashin kaltaisia, mutta hän nyt on suurimman luokan poikkeus. Olen pitkään ihmetelly miksi.
Tässä sarjassa on muutenki minun lempiseyuuita aika monta. Pitää varmaan joku päivä ottaa oofuri maratoni ja kattoo ihan uudemman kerran.