Re: 4k!ds

Home Forums Sekalaista Muut 4k!ds Re: 4k!ds

#40512

4Kids. Tämän takia KAIKKI luulee Pokemonia ja Yugiohia tässä maailmassa lapsellisiksi, koska kaikkialta löytyvät vain 4Kidsin versioita. Puhunkin siis joistain sarjoista, jotka 4Kids sitemmin pilasi:

Pokemon:
Pokemonkin oli oikeastaan ei lapsille, (jotkut episoodit, niinkuin SS Annella ollut kauneuskilpailu .Jamesilla-siis Kojirolla oli silloin kauneusleikkaus ennen tätä episoodia, kai. (-TT’-) ) Mutta 4Kidsin editoitua se on alkanut olla lapsellisin sarja mitä on näkynyt. Jopa tämän päivän Pokemon-jaksot Japanista ovat alkaneet käyttää tätä kamalaa kaavaa. Inhottavaa. Lisää löytöjä tähän liittyen voitte lukea täältä:

http://www.trsrockin.com/japanonly.html

One Piece:
Jepulit. One Piece oli ihan täydellistä roskaa kun siitä tehtiin 4Kidsin versio.
Täältä voitte vaikka katsoa kaikki pahimmat hetket One Piece Four-Kids!!-versiosta:

Pahimmat hetket 4Kidsin One Piecessä.

Tämän jälkeen kunnollisella yhteenvedolla, katsokaa tämä:

Hornan One Piece

4Kids pestasi jopa muutamia japanilaisia (hahmoja) laulamaan Amerikan kansanlaulua.4Kidsin Kansanlaulu.
Mikä häväistys, sillä nehän ovat JAPANILAISIA, eikös?
Tietysti Tokyo Mew Mew, Sonic, Kirby ynm. ovat olleet uhreja tämän sanoinkuvaamattoman lapsellisen amerikkalaisanimaatio-koneen syötyinä.Mikä sääli!

Mutta on aika antaa vuoro hyvien asioitten listaamiselle:

1.4Kids on menettänyt viime vuonna luvat One Piecen amerikkalaistamiseen ja meni FUNimationille. FUNimation, toisin kuin 4Kids, oli hyvin kunnioittanut One Piecen alkuperäisyyttä ja mennyt sen kaavan mukaisesti. Ei enää mitään amerikkalaista piirrettyä, vaan ANIMEA! Kiitos FUNimationin. (He jopa käänsivät erään openingin One Piecessä englanniksi, eikä minkään tyhmän räpin kanssa. (-^^-)
2. On sentään olemassa 4Kidsissä raiskatuille sarjoille heidän alkuperäiset episoodit japanilaisina katseltavaksi sentään, eikös? Kirbyä siksi olen aina katsonut subattuna. (-^^-)
3. Eräänä päivänä tulisi olemaan kapina, jossa kaikki animehahmot menisivät yhteen kaatakseen koko 4Kidsin johtajan, Al Kahnin. Hän vai kahmii lisää rahaa saadakseen lisää animesarjoja raiskattavaksi. Se rahanahne japanirasisti.
KAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!

Siinäh.