Re: Animen katsoja = nörtti?

Home Forums Anime Suosikkiäänestykset ja kyselyt Animen katsoja = nörtti? Re: Animen katsoja = nörtti?

#43229
Inu-Mimi
Member

Minusta se on enemmänkin huvittavaa, koska ulkomaailman käsitys animesta on muutenkin niin vajavainen. Taitaa olla /a/n propagandaa niin niin yksinäisistä joulu- ja uudenvuoden ketjuista joissa kenelläkään ei ole ketään joiden kanssa sitä viettää. Mutta tässähän nörttiys riippuu animen katsomisen määrästä ja tavasta. Jos joku ostaa paljon animea ihan fyysisinä DVDinä niin tämä voidaan luokitella ihan vain elokuvaharrastajaksi samalla tavalla kuin vaikka joku mykkäfilmidiggari. Jos taas katsoo animea netissä tai lataa sitä konelle niin animeharrastus luokitellaan helposti vain koneella nyhjöttämiseksi. And computer is the cancer that’s killing finnish youth. Paljon aikaa tietokoneella viettävät luokitellaan yleensä nörteiksi. Niinkuin myös jotkut starwars -maanikot jotka ostavat huoneensa täyteen rajoitettuja painoksia joitain toimintaukkoja, eikä joidenkin animeharrastus poikkea siitä paljon yhtään, kiinnostuksen kohde on vain eri.
Kuinka paljon animea katsoo on yksi syy. Jos vain maratoonaa animua päivin öin niin on auttamatta nörtti vaikka katsoisi mitä. tai vaikka tekisi mitä. Pahin laatu taitaa olla gundam-nörtit jotka katsovat kerran viikossa jakson nollanollaa, keskustelevat siitä intohimoisesti sen päivän ja lopun viikkoa kokoavat plamoja.
Jos katsoo jakson tai kaksi päivässä ja viettää muun ajan ulkona liikkuen, harrastaen ja kaverien kanssa aikaa viettäen niin sitä ei pahalla tahdollakaan voi sanoa nörtiksi.
Voi kuitenkin itse päättää millaisen kuvan animen katsomisesta antaa muille. Jos siitä jankuttaa koko ajan niin tietenkin kaikki ajattelevat että ei tuo muuta teekään kuin vahtaa niitä piirrettyjään. Jos mainitsee siitä silloin tällöin tai keskustelee asiasta muiden fanien kanssa niin se voi olla vain omalaatuinen harrastus (vaikka ei nykyään enää niin paljon.) Jaah. Minä olen aika syvällä tässä asiassa koska en ole mikään urheilijatyyppi ja viettäisin muutenkin aikani joko lueskellen tai piirtäen omassa huoneessa.
Nyt kun lopetin tuon vakavan spekulaation niin voin sanoa että sekin kyllä vaikuttaa mitä sarjoja katsoo. Minulla on huono tuuri tässä asiassa, koko perhe sattuu aina hyökkäämään selän taakse kun katson jotain hellsingua tai strike witchesin sensuroimattomia DVD-versioita jaksoista. Nyt olen perheen piirissä violence lovin’ bisexual lolicon. Joskus joku sattuu näkemään kuvakansioni tai klikkaamaan vahingossa kirjanmerkkejäni ja siinä sitä mennään….