Re: Animeparitukset – hyvät ja huonot

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Animeparitukset – hyvät ja huonot Re: Animeparitukset – hyvät ja huonot

#49473
Tiger Claw
Member

Oi, parituksia. <3 On se vaan ihanaa pohdiskella, mitä tapahtuisi jos animehahmot X ja Y päätyisivät yhteen…

~HYVÄT HETEROPARITUKSET~

No, ensinnäkin (One Piecen) Vivi ja Cooza. Prinsessa ja kapina-armeijan johtaja, jotka sopivat loistavasti yhteen. Lapsuudenystäviä vielä! Cooza pelasti Vivin rosmojen kynsistä ja Vivi yritti saada Coozan pysäyttämään kapina-armeijan etenemisen. Eikä pidä unohtaa kasileffan klassista kohtausta, jossa Cooza tyrkkäsi Vivin pois Crocodilen hyökkäyksen alta ja sai itse osuman. Me likes! <3

Sitten on Zoro ja Robin. One Piecestä taasen. Kaverini sai minut innostumaan tästä parituksesta ja olen nyt fanittanut sitä jo pari vuotta. Ikäerosta huolimatta nämä hahmot ovat loistava pari! Kukapa ei voisi muistaa kohtausta, jossa Ener käristää Robinin salamallaan. Zoro pelasti Robinin (otti peräti melkein syliin!) ja huusi Enerille: "Se on nainen, hei!". Animessa ZoRobin-hetkiä on enemmän, esimerkiksi fillerijaksossa jossa Zoro oli päätynyt lapsenvahdiksi. Tietysti juuri Robin pelmahti paikalle ja näki karskin miekkailijamme Mama-paidassa! Kehui vielä, ja Zoro meni ihan punaiseksi.

Buggy ja Alwilda! Siinä on hyvä pari. One Piecestä taas. *kröhöm* Alwilda sentään pelasti Buggyn hengen ja nyt he yhdessä jäljittävät Luffya. Ja Buggy kehui Alwildan ihoa kauniiksi.

Ja tähän väliin voisi laittaa jotakin muuta kuin One Piecen parituksia. *köh* Roy ja Riza (FMA) ovat mielestäni kuin luodut toisilleen. Mangaa en ole lukenut niin paljon, mutta animea katsoessani olen useinkin ajatellut, että "Piru vie, nämähän kuuluvat yhteen!". Koskettavin oli sarjan loppupuolella sattunut kohtaus, jossa Riza itkee Royn ruumiin (hupsista, eihän se kuollutkaan <<) ääressä ja huutaa "Eversti! Eversti! Roy Mustang!". Hyvä oli myöskin se kohta, jossa Riza istuu Royn sängyn vieressä ja Roy koskettaa tämän hiuksia ja sanoo "Siksi se on niin kaunis".

JamboxAsagi on myös hyvä. Tällä kertaa sarjana Yotsuba&!. Jambohan on ihan selvästi lääpällään Asagiin ja on pyytänyt tätä monesti treffeillekin (Yotsuban kautta tosin). Jambo menee aina ihan hämilleen ja on jopa valmis tälläytymään Asagin vuoksi. Kunpa nämä kaksi päätyisivät yhteen!

Kun olin katsomassa Porco Rossoa ja leffa läheni loppuaan, keksin sen. Fio ja Curtis, siinäpä vasta hyvä pari! Curtishan oli aikeissa mennä Fion kanssa naimisiin ja haastoi Porcon otteluun. Jos hän olisi voittanut, hän olisi saanut Fion vaimokseen. Olin todella pettynyt, kun Porco voitti ja Curtis katosi Fion elämästä. No, kaikkea ei voi saada…

Ja sitten vielä yksi One Piece -paritus: Usopp ja Kaya. Usopphan kävi aina piristämässä sairasta Kayaa kertomillaan valheilla ja yritti varoittaa tätä Kuron petollisuudesta. Kun Kuro kertoi Kayalle vain käyttäneensä tätä hyväksi, Usopp raivostui ja meinasi ampua Kuron. Kun Olkihattujen Enies Lobbyn jälkeiset etsintäkuulutukset saapuivat, Kaya tunnisti Usoppin heti Sogekingin naamiosta huolimatta. Ovat niin suloisia yhdessä…

~HUONOT HETEROPARITUKSET~

Aloitan tyylikkäästi One Piecellä. Nami ja Sanji on yksi niistä parituksista, joista en pidä sitten millään. Netti on pullollaan angstisia NamixSanji-ficcejä, joita lukiessa tekisi mieli hyppiä seinille. Sanji nyt on lääpällään jokaiseen naiseen, joka kävelee vastaan. Nami taas ei selvästikään rakasta Sanjia vaan pitää tätä toverinaan. Siinä kaikki.

Spanda ja Robin (w00t, One Piecestä) EIVÄT sovi yhteen, eivät sitten millään. Spandahan on väkivaltainen hullu, joka vain pilkkasi ja pahoinpiteli Robinia. Joku voi alkaa puhisemaan ja selittämään Robinin käsiraudoista, mutta niiden tarkoitushan oli vain estää Robinia käyttämästä pirunmarjavoimiaan. Sitä paitsi: Kuka nyt pystyisi rakastamaan miestä, joka kaiken kiduttamisen ja piinaamisen lisäksi tahtoo sinut hengiltä?

Ja sitten Fio ja Porco Porco Rossosta. Porcohan on sika. Sika! Varsin hyväkäytöksinen siaksi, mutta kuitenkin. Ja kaiken lisäksi vielä paljon Fiota vanhempi.

~HYVÄT YAOI-PARITUKSET~

Ja heti klassikkopari tähän alkuun: One Piecen Sanji ja Zoro. Varmaan ensimmäinen yaoi-paritus, johon törmäsin. Ensireaktioni oli "Mitääää?! Kamalaa kamalaa. Ei Sanji ole homo! TT__TT". Nyt tilanne on muuttunut siltä osin, etten enää kilju kauhuissani kun näen yaoita. En tosin ole mikään kirkuva fanityttökään. Olen yhä sitä mieltä, että Sanji ei ole homo, mutta saahan sitä välillä kuvitella jotain muuta? On mielenkiintoista nähdä Sanji välillä jonkun miehen kanssa. (Kyllä, olen kamala vai mitä?)

Numero kaksi on… Sebastian ja Grell Kuroshitsujista. Grellhän on ihan selvästi lääpällään Sebastianiin! Tahtoo vieläpä suudella tätä ja saada tämän kanssa lapsia (*köh*). Grell ja "Sebby" (Grellin keksimä lempinimi =D) ovat molemmat hurmaavia hahmoja (mutta pidän ehkä vähän enemmän Grellistä). Kunpa vain päätyisivät yhteen..!

Seuraavana Shigure ja Ayame Fruits Basketista. Komeita? Kyllä. Pervoja? Kyllä. Lempihahmojani? Kyllä. Lapsuudenystäviä? Kyllä. Hyvä pari? Kyllä kyllä kyllä!

Sanji ja Ace (taas One Piecestä) muodostaisivat melkein yhtä hyvän parin kuin Sanji ja Zoro. Ace on hyvä hahmo (mutta Sanji vieläkin parempi <3). Tämä on taas tätä "En anna Sanjia kenellekään naiselle, mutta on jännää nähdä hänet miehen kanssa"-maniaa. Elkee piitatko.

~HUONOT YAOI-PARITUKSET~

Ed ja Envy Fullmetal Alchemistista. Hei pliis. Edward-parkaa paritetaan lähes jokaisen FMA-hahmon kanssa. Joten olkaa kilttejä ja jättäkää se rauhaan, jooko.

Kuroshitsujin Sebastian ja Ciel. No onhan se Sebastian Cielin uskollinen hovimestari, joo, mutta Ciel on vasta 12-vuotias! Sitä paitsi hänet on kihlattu Elizabethille. Joten ei.

Goku ja Vegeta Dragon Ballista. Ei, ei, ei, ja vielä kerran ei. Tämä on minun mielestäni ehkä kaikista oksettavin paritus ikinä. Älkää nyt loukkaantuko, GokuxVegeta-fanit. Molemmat ovat perheellisiä lihaskimppusupermiehiä, joita en todellakaan jaksa katsella yhdessä. Mitä ideaa tässä edes on?

Kyoo ja Yuki Furubasta. Klassinen tapaus, jossa fanitytöt päättelevät kahden toisiaan syvästi vihaavien hahmojen oikeasti olevan umpirakastuneita toisiinsa. Tässä tapauksessa kyse on vielä serkuksista. Mahdoton saman suvun sisäinen paritus = ei kiitos.

Fullmetal Alchemistin Hughes ja Roy. Olkoot vaan vanhoja ystäviä, molemmat ovat ihan selvästi heteroita (ei sillä että se estäisi kenenkään mielikuvituksen lentoa). Minusta näiden kahden suhde on selvästi vain lujaa, todellista ystävyyttä. Siinä kaikki.

Hikaru ja Kaoru Ouran High School Host Clubista. He ovat kaksosia, haloo! Se kaikki shounen ai -henkinen veljesrakkaussöpöily on pelkkää show’ta. Pelkkää show’ta, kuulitteko!

+ kaikki velixveli-paritukset (ja muut sukulaisparitukset)
+ karvainen, keski-ikäinen (tai vanhempi) äijä ja kaunis bishounen
+ shota: tämä on yksinkertaisesti vain NIIN väärin
+ Naruto-paritukset: en vain yksinkertaisesti ymmärrä, mitä hauskaa on hikisten ninjateinien parittamisessa (muistakaa sitten, että tämä on vain minun mielipiteeni, en ole aikeissa haukkua kaikkia SasuNaru-fanityttöjä pataluhiksi)