Re: Animeparitukset – hyvät ja huonot

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Animeparitukset – hyvät ja huonot Re: Animeparitukset – hyvät ja huonot

#50797
Shieva
Member

Tykkään enimmäkseen homoparituksista, ihan muutamista heteroparituksista vain. Insestiparitukset menee, mutta en niistä kovin paljon välitä (yhtä poikkeusta lukuunottamatta…). Mutta tässäpä muutamia (ei missään erityisessä paremmuus- tms.järjestyksessä):

Heteroparitukset:
Sebastian x Maylene (Kuroshitsuji)
Aika jännä sinänsä, että tästä tykkään. Varmaan siksi vaan kun tykkään Meirinistä (pystyn samaistumaan häneen niin hyvin) ja kun hänhän on vähän ihastunut Sebastianiin (niinkuin monet muutkin) niin niin…

Naruto x Hinata (Naruto)
Tämä on oikeastaan vähän samantyylinen kuin edellinen. Hinata on ujo tyttö joka on ihastunut Narutoon, mutta Naruto ei huomaa häntä. Mielestäni ihan suloinen paritus~.

…Eikö näitä todella ole enempää? OwwO

Homoparitukset (ja näitä tulee paljon):

Tyki Mikk x Allen Walker (D.Gray-man)
Ehehehehee~. Ääh. Tämä vaan on niin loistava pari. Se näiden unohtumaton keskustelu siellä aika animen loppupäässä oli niin helmi! Ai niin, tykkään muuten Allen x Roadistakin vähäsen, mutta en kyllä läheskään yhtä paljon kuin tästä.

Mello x Near ja Mello x Matt (Death Note)

No, hehän kasvoivat samassa paikassa, ja Mello ja Near kuitenkin kilpailevat toisiaan vastaan tavallaan. Ja Matt taas auttaa Melloa. Että awwws~.

Gwendal x Günter (Kyo Kara Maou)
Tästä parituksestahan on ihan loistavia fanservice-jaksoja XDDD Voijjettä, on ne sitten niin atleettisia miehiä.
Kyo Kara Maousta vois vielä sanoa Yuuri x Wolframin ja Yuuri x Günterin. Günter ja sen nenäverenvuodot on kyllä niin legendaarisia 8’DD

Ludwig (Saksa) x Gilbert (Preussi) (Axis Powers Hetalia)
Tämän hetken kovin fanituksenkohde, ja se insestiparituspoikkeus jonka aiemmin mainitsin. Preussihan on siis tavallaan Saksan veli. Mutta nämä herrat kun ovat lempihahmoni Hetaliasta niin kaippa se on aika luonnollista parittaa niitä keskenään. Kai? Mutta äääh tämä on vaan niiiiin ihana paritus. Miksi? Emminä tiedä. Se vaan on.

Muita hyviä Hetaliaparituksia (joista en jaksa erikseen selittää koska niitä on niin paljon):
Saksa x Pohjois-Italia
USA x UK
Ranska x UK
Suomi x Ruotsi
\o/
Espanja x Etelä-Italia

Ja monta monta muuta.

Homoparituksista tietysti tykkään muistakin, nuo nyt tuli päällimmäisenä mieleen. SasoDeitäkin on esimerkiksi tullut fanitettua. Homoparitusten suosion syyksi näen ainakin omalla kohdallani sen, että mielestäni on kivempi nähdä/kuvitella kaksi lempihahmoa yhdessä kuin jonkun ärsyttävän hahmon kanssa, ja kun lempihahmoni sattuvat hyvin usein olemaan miehiä ja naiset taas erittäin ärsyttäviä tapauksia (tai muuten epäsopivia toiselle hahmolle, esim. vaikkapa Cheri x Yuuri (KKM), Cheri on ihan hauska hahmo mutta ei sovi Yuurille ei sitten millään).

Ja tästä päästäänkin sitten huonoihin parituksiin. Yksittäisiä tapauksia niistä ei kyllä tule yhtä helposti mieleen kuin hyvistä parituksista. Mutta esimerkkeinä voisin sanoa vaikkapa Winry x Edin (FMA), Ed x Alin (FMA), monet Ouranparitukset, kaikki Tohruparitukset (Furuba. En vihaa Tohrua mutta en silti tykkää parittaa sitä kellekään), Lizzy x Ciel (Kuroshitsuji. Vaikka sehän ois ihan sopiva pari ja näin mutta kun en tykkää yhtään siitä Lizzystä kun se on niin ärsyttävä pikkutyttö) ja monet muut. Sellaset mitkä on ihan sanonko mistä revitty ja millä ei ole mitään pohjaa on kans kyllä ärsyttäviä.