Re: Animeparitukset – hyvät ja huonot

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Animeparitukset – hyvät ja huonot Re: Animeparitukset – hyvät ja huonot

#51745
wispie
Member

On tosiaan totta että mangoissa on hirveen paljon ärsyttäviä naishahmoja… Siispä hyviä pitää parittaa kaikkien kanssa ;D Esimerkiksi Sakuraa ja Temaria, muha.
Joo, tosi moni tyyppi vihaa Sakuraa, ja se onkin alussa ihan urpo, mutte myöhemmin se vähän kasvaa siitä angst-en-pysty-mihinkään-jutusta, jolloin siitä tulee ihan siisti tyyppi. Temari on taas aina ollut tosi siisti sen viuhkansa kanssa.

Sakura menee miltei kenen kanssa, paitsi Sasuken (josta en vaan tykkää. Piste.) ja joittenkin vanhojen tyyppien, esim, joku Orochimaru (Herrajumala, sen on niin pirun skeeriä)
Temarilla on vähän kapeempi skaala. Ei sukulaisia oikeen ketään hyvistyyppiä. Ei sovi sille.

One Piecestä oli aikoinaan kova juttu ZoroxNami. Ei vaan enää… Olen huomannut tässä että siellä ei ole ketään jotka sopisivat toisilleen paitsi Usopp ja Kaya.

Toisinaan kyl huomaan, että jotkut miehet ois luonteiltaan niin luotuja toisilleen, mutta sori vaan, ei voittoa. En pidä yhtään homoparituksista – ei sillä että siinä jotain pahaa olisi, ihan jees – mutta ette kai tekään tykkäisi asiasta, joka oksettaa?