Re: Animeparitukset – hyvät ja huonot

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Animeparitukset – hyvät ja huonot Re: Animeparitukset – hyvät ja huonot

#47691
Devilman
Member

Hyvänä canonparituksena on yksi mielestäni parhaimmista mangan/animen pareista, Touchin Tatsuya Uesugi ja Minami Asakura. Nämä kaksi lapsuudenystävää ovat aina pitäneet toisistaan ja vaikka kaikki odottivat Minamin päätyvän naimisiin "tyhmän isonveljen" sijasta huippulahjakkaan pikkuveljen, Kazuyan, kanssa, kohtalon polut ovat aina arvaamattomat. Ja Minamihan piti silti aina enemmän Tacchanista, olivat isänsä ja poikien vanhempien odotukset mitä hyvänsä. Hitaasti edistyvän suhteen alkupuolelta saakka he ovat kyllä tietoisia toistensa tunteista, mutta silti epäitsekkäästi ovat molemmat valmiita luopumaan toisesta, jos tämä löytää jonkun paremman. Siinä on hieno pari.

Paras yuri-paritus, jonka tiedän, on niinkin yllättävä vaihtoehto kuin Yoruichi x Soifon. Heidän taistelunsahan huokuu yuri-viboja siinä määrin, että sen näkee korvillaankin. Ja näyttäväthän he hyvältä yhdessä. No juu, Bleachin katsojat kyllä tietävät.