Re: Animeparitukset – hyvät ja huonot

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Animeparitukset – hyvät ja huonot Re: Animeparitukset – hyvät ja huonot

#47841

Parhaat:
Yaoi
KuroganexFai sarjasta Tsubasa Reservoir Chronicles. He ovat kuin luotu toisilleen. Fai härnää Kurogane, (joka on hieman tempperamenttinen, siis Kurogane) kun hän kutsuu tätä lempinimillä kuten Kuro-pun, Kuro-sama, Kuro-puppy, jne. Heidän välillään on sarjassa selvästi jotain, vaikka sarja ei sisällä nimellisesti shounen-aita, mutta kun he molemmat ovat uhranneet toistensa vuoksi niin paljon ja Faikin itki kauheasti, kun Kurogane oli kuolemassa. Ja lisäksi Mokona heitti heistä vitsillä, että tämä kaksikko on seikkalijaviisikon isä ja äiti, ja nämä nimikkeet jäivät elämään. Fai käyttää niitä vieläkin.

SasukexNaruto nyt on niin selvä pari. Vihaavat toisiaan, mutta todellisuudessa eivät pysty tappamaan toisiaan, pelastavat aina toisensa välittämättä omasta hengestä, jne.

KandaxAllen,KandaxLavi,LavixAllen Tämä kolmikko on sellainen, että saa parit aikaseksi helposti. Kanda on hieman tempperamenttinen eikä muka välitä kenestäkään, Lavi vitsailija ja härnää mielellään, ja Allen hyväsydäminen, mutta ajoittain esim. Kandaa vihaava.

JadexGuy Lähes koko animen (kyseessä Tales of Abyss) ajan vihjailua, katseita ja sanoja. Loistavat hahmot.

ZackxCloud (FFVII) Molemmat niin läheisiä, hyvä kemia, jälkeen jäänyt kalvaava muisto.

HarukaxKantarou Shounen-ai animen (Tactics) pari. Ihana seurata suhteen syntyä, ihana kemia ja yhteisymmärrys. Demoni-ihminen suhde. ^_^

Hetero:
SyaoranxSakura Oikein söpö pari. Kohtalot solmittu yhteen jo nuorena.

Hounot paritukset:
-veljekset paritetaan. Esim. EdwardxAlponse, ItachixSasuke, jne. Suorastaan oksettavaa.
– isä-poika. On törmätty tähänkin. Yhtä oksettava kuin edellinen. Esim. EdwardxHohenheim(Edwardin ja Alin isä)
– selvät parit siis niin kuin heteroparit. Toki jotkut heteroparit ovat hyviä, mutta jos henkilö X(joka on hyvä hahmo) paritetaan henkilö Y:n(ärstyttävä akka) kanssa, paritus on huono. Esim. NarutoxSakura, NarutoxHinata, SasukexSakura, SoulxMaka(tässä molemmat tyypit hyviä, mutta ei sovi pariksi), AllenxLenalee, EdwardxWinry, SoraxKairi, HitsugayaxHinamori, jne. jne. jne.

EDIT: Sori, KuroxFaihin pakko tulla juonipaljastuksia 🙄