Re: Animeparitukset – hyvät ja huonot

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Animeparitukset – hyvät ja huonot Re: Animeparitukset – hyvät ja huonot

#47984
Satou
Member

Neko5 wrote:

… Aina ku jotkut inhoo toisiaan niitä melkee tulee paritettua 😉 .

Haha tats so true…. ainakin yaoissa.
Noita meikäläisen fanittamia viha-suhteita on mm. KaibaxJounouchi, SasoDei ja MelloxNear (hah pakko mainita että tästä on ihana doujinshi peli.. ja uutta pukkaa ilmeisesti aika piakkoinkin Cursed moonsilta)
Sitten muita on SanoKazu, Akuroku ja RoyxEd <—-another hate relationship? oh well… Nyt kun näitä katsoo niin nämä on kaikki niitä kaikkein fanitetuinpia… SasuNarusta en pidä. Joo ja Hetaliasta on miljoona ihanaa paritusta mutta sanon nyt Su-sanin ja Tinon. En taida alkaa selittämään näitä koska siitä tulee vain sellaista mössöä "koska ne on niin suloisia yhdessä ja jee".
Minulla onpi nuita miesxmies parituksia much moar than heteroita koska ei-ärsyttäviä nais-hahmoja on suorastaan tuskallista löytää.. Alle kymmenen olemassa olon olen tähän asti havainnut. Nyt siis ettei aivan menisi poikarakkauden puolelle niin niitä heteropareja.. (ja perusteluja. jippii -__-’)

SamatarouxTenko: Kamisama Kazokusta. Kuuluvat taas sarjaan niiiiin ilmeinen pari että huh. Mutta minusta ne ovat suloisia. SPOIL Se on niin lol kun ne lopussa sitten vihdoinkin pussaavat ja ei siinä voi olla kuin että awws.. vihdoinkin.

JunpeixNishino: Ömm… en ole varma tästä enää mutta kun joskus katsoin Ichigo 100% ja Tsukasa oli lempparini niistä tytöistä niin tottakai se piti parittaa Junpeille. En koskaan katsonut sitä loppuun että en tiedä miten se päättyi. Veikkaan kuitenkin että Tojoon päätyi >.>

Joo ei niitä ole tämän enempää. Anteeksi perustelujen puutos.

En tykkää semmoisista väkisin paritetuista pareista. Parituksen pitää toimia *__* Kaikista eniten vihaan Sakura X kuka tahansa akatsuki.
+ samat sanat kuin Sarutobi_Sasuken huonot parit- kohdassa. Olen nyt laiska.