Re: Animeparitukset – hyvät ja huonot

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Animeparitukset – hyvät ja huonot Re: Animeparitukset – hyvät ja huonot

#47681
Valkoinenhai
Member

Ja itse vastaan heti ensimmäisenä.

Eli mikä on se kaikista parhain paritus, jonka olen animen/mangan maailmassa nähnyt? Täytyy tunnustaa, että vastaukseni on hyvinkin klassinen, ja se on Sailor Moonista tutut Sailor Moon ja Tuxedo Kamen (suom. Naamioitu Ruusu), taikka heidän siviilipersoonansa Usagi Tsukino ja Momoru Chiba.
Ykinkertaisesti siksi, koska pari on niin luotu toisilleen, ja kemiaa heidän välillään on vaikka muille jakaa. Lisäksi parissa on juuri sopivasti jännitettä ja draamaa, joka kuitenkin sitten päättyy parhain päin.

Mitään törkeän huonoa paritusta en ole löytänyt, mutta mainittakoon nyt pari. Esim. Fruits Basketin Tohru Hondaa ja Kyo/Yuki Sohmaa, en menisi parittamaan keskenään. Jotenkin nuo vastakohdat vain räjähtävät silmille. En myöskään ymmärrä näitä poika x poika -parituksia… =___O”’

Ihan näin vielä lopuksi pitäisi vielä kirjoittaa eräästä paritustyypistä, nimittäin tuskallisen hitaasti kehittyvästä suhteesta, esimerkkinä vaikkapa Kagomen ja Inuyashan suhde. Eikö olekin raivostuttavaa kun vasta monien kymmenien jaksojen jälkeen "pari" vasta itseasiassa katsoo toisiaan kunnolla??

Tässä päällimäiset ajatukset, myöhemmin varmaan lisää…