Re: Bakuman

Home Forums Manga Mangasarjat Bakuman Re: Bakuman

#43133
mimeko
Participant

Nyt kun sarja on edennyt, niin kyllähän se on temmannut mukaansa jo paremmin – keskustelun alkupuolella kritisoin tätä enemmänkin enkä toki ota sanojani takaisin, vaan kannustan lukemaan: muuttuu koko ajan mielenkiintoisemmaksi kun se pääsee vauhtiin, mukavaa että näin päin, eikä sarja vain latistunut.

En tiedä ovatko muut huomanneet, mutta otan nyt yhden seikan esille kun ei kukaan sitä vielä ole tainnut mainita – samankaltaisuudet death noteen verratessa! Niizuma on nimittäin vain Bakumaniin sovitettu versio DN:n Erusta. oletteko huomanneet? Someone wrote:

Aaaa, Niizuma, hän on sellainen hiomaton timantti. Ja muuta fanityttöfantasiaa. Mutta jotenkin tuli tunne että siitä tehtiin melkein yli-ihminen ja liioiteltiin niitä kykyjä…

kuten Inu-Mimi sanoi varsin osuvasti. Entäs eru sitten? yhtälailla "hiomaton timantti", ei niin cool, resuinen ulkomuoto ja omalla tavalla sympaattinen hahmo. fanityttöfantasiaa. Ja tosiaankin yli-ihminen, kissa ja hiiri pelihän meni DN:sä jo (melkein) överiksikin ja Erun terävä äly oli paikoitellen liiankin alleviivattua. Koko samankaltaisuus iski yhtäkkiä siinä Bakumanin kohdassa, jossa Niizuma kutsuu päähenkilö poikia jo ystävikseen… kuten Erun "Raito-kun is my first friend ever".

Ja omasta puolestaan puhuu myös Niizuman kasvava fanityttökanta – vilkaiskaapa vaikka tämän sivun viestit läpi ; )