Re: Bakuman

Home Forums Manga Mangasarjat Bakuman Re: Bakuman

#40878
pikku-oRkki
Member

Omalla tavallaan vähän säälinkin Ohbaa+Obamaa, koska miettikää nyt, mitkä paineet sellaisen yllätyskulttiklassikon jälkeen kuin DN! Ei ole varmasti helppoa aloittaa uutta mangasarjaa samalla tiimillä, varsinkaan, kun senkin tietysti pitäisi saavuttaa edes edellisen täysosuman kaltainen suosio..

Itsellänikin oli Bakumanin alkaessa vähän liian suuret odotukset: mietin, että no joko tapahtuu jotain jännää, jokojokojoko, ja sitten mitään ei tuntunut tulevan. Mutta viikko viikon jälkeen aina uuden luvun luettuani huomasin pikku hiljaa, että päähenkilöistä oli jo ikäänkuin tullut kavereita mulle 😀 Tai siis, ne on molemmat jotenkin niin symppiksia, ja Bakuman on paikoitellen ihan todella hauskaa luettavaa.

Olisi hyvä, jos osaisi suhtautua ennakkoluulottomasti JA ilman ennakko-odotuksia, mutta se on vaikeaa, kun DN pyörii koko ajan mielessä, kun yhdistää nimet Obama ja Ohba. Mutta DN:n varjosta huolimatta Bakuman on valloittanut minut – ja ainakin tähän mennessä olen aina perjantaisin odottanut uutta lukua ilmestyväksi : D Katsotaan, miten pitkälle tätä kestää.