Re: Beyblade

Home Forums Anime Animesarjat Beyblade Re: Beyblade

#42195
Bido-ossan
Member

Itse omistin muinoin 3 hyrrää. Yksi Rein ekan kauden beyblade, joka olikin ensimmäinen beybladeni, mutta myin sen kaverille joka piti hahmosta. Nykyisin on 2 Kain beybladea, toisen kauden hyrrä mikä meni rikki kun pikkusisarukset leikki sillä luvatta, MUTTA minä nerona 3 vuoden itkeskelyn jälkeen sitten älysin paikata/täyttää rikkimenneen kohdan sinitarralla! Toimii! D: Tosin muita kärki ei voi enää käyttää.
Toinen oli Kain kolmannen kauden beyblade, mutta se oli semmonen ihme radioaalto-blade johon tartti pattereita ja muuta skeidaa, halpis "vetonaru" hajosi ja jäi jumiin sen laukaisimen sisään ja piti tehdä Maxit (eli leikkasin sen kahvaosan irti) et sain ujutettua sen ulos.

Ennen kuin sain omat hyrräni pelasin kaverin halpis-feikkifyrrällä "Draccospin" (sillä DP:llä oli outo tapa "räjähtää" aina kun laukaisin niin että osat lenteli minne sattui ja useaan kertaan myös voitin sillä tavalla. "Draccospin, Räjähdys!".. noin ikään *naurua*) Teillä on ollut onnea, koska täällä, Helsingissä, pääkaupugissa kukaan ei oikein innostunut siitä tai ainakaan mun ikäiset (olin nääs teitä vähän vanhempi kun beyblade ilmestyi, mun ikäiset ei oikein noteerannu näitä "mangajuttuja"). Nämä pari kaveriani onneks kyl niistä innostu joiden kaa sit pari kertaa kasattiin videot kehäksi pöydälle ja pelattiin. Tosin se meni niiltä ohi ennen kuin ehdin hankkia omat.