Re: Beyblade

Home Forums Anime Animesarjat Beyblade Re: Beyblade

#42204
Bido-ossan
Member

Yksinkertaisesti selitettynä beybladet animessa ja mangassa saavat lisävoimia jos beybladessa on pedon sielu eli bittipeto (bitbeast). Ilman petoa, varsinkin aloittelijan tasolla laukaistuasi beybladen, se on omillaan, voittajan ratkaisee kummalla on parhaiten tuunattu bleidi ja kuinka kovaa on laukaissut/vetänyt "narusta". Toki taistelustradegia vaikuttaa paljon, kuin että vain hyökkäisit päätä pahkaa toista päin.
esim. näin omasta näkökulmastani Tyson on aika ala-arvoinen bleidaaja. Hyvän bittipedon, "bleidaajan sydämen", juokkueensa avustuksella/kaverien neuvojen avulla ja Pomon tuunattujen beybladejen ansioista hän on pärjännyt hyvin sarjassa. Harvoin käytti omaa päätään… Siksi oli sietämätöntä katsoa kun Kai häviää Tysonille, kun Kain ja Tysonin bleidaustaitojen välillä on huomattava ero.

Pedon sielu tietenkin antaa jonkinlaisia etuja, varsinkin jos peto ja bleidaaja ovat "yhtä". Kolmannessa kaudessa päähenkilöiden beybladet matkivat joissakin jaksoissa omistajiensa liikeitä jolloin ottelut ovat entistäkin jännempiä. Beybladejen vahingot siirtyvät omistajiin ja erikoisiskut "isketään" bleidaajiin.

Selitänkö lisää? D: