Re: Beyblade

Home Forums Anime Animesarjat Beyblade Re: Beyblade

#42288
Greensister
Participant

Yksi täydellinen Beybladefriikki ilmoittautuu. Kun ensimmäisen kauden jaksoja tuli telkkarista oli meidän osa kaupungista ihan sekaisin. Itse omistan vieläkin yli kymmenen erilaista beybladea, niin kalliita ettei niitä heitetä pois ^^

Niin joo, se beyblade. Joka aamu ennen kouluunmenoa katottiin kaverinkanssa kun se tuli hakemaan mua kotoa, kumpikin oli ihan villinä aina kun se tuli. Tai, minä kaiketi enemmän, kuolasin sairaasti Kain perään – niin vieläkin… Ostin myös Beybladelehtiä kun niitä vielä tuli, nyt ne on kadonnu O.o Eli kaupungista sai ettiä isompaa fania, ja pitkään.
Mutta siinä vaiheessa kyllä suutuin kun alkoikin tulla toisenkauden jaksoja. Kesken edellisen vieläpä! En voinut sietää sitä jotain pikkunilkkiä, mutta en siedä sitä vieläkään. Eikä minulle ole vieläkään selvinnyt kuka se tyttö oli, olisi saanut jättää näyttämättäkään koko hyypiötä. Siinä vaiheessa Beyblade menetti makunsa ja arvokkuutensa sillä nyt uudennäköiset bleidit näyttivät pyöriessään säälittäviltä. Kaikin oli menettänyt kaikki lihaksensa 😀 Joku nero on kirjoittanut siitä niin ihanan tarinan niin tämä kieromielinen sai siitä inspiksiä omiin tarinoihinkin.