Re: Bleach

Home Forums Anime Animesarjat Bleach Re: Bleach

#51986
MoonBerry
Member

Bleach on yksi suurista suosikeistani ja siitä on tullut katsottua kaikki jaksot ja luettua chapterit ❗ Spoiler!!!!!!!:
Soul Socityssa taas tapahtuu, kun uusi vihollinen hyökkää yllättäen Kurotsuchin labraan. Valtava räjähdys taphtuu kun suuri määrä energiaa(reiatsua) purkautuu ja aiheuttaa anemiaa kaikille. Rukia, joka sillä aikaan ei ollut Seireitissä ei joudu tälle sairaudelle alttiiksi, vaan päinvastoin kaikki unohtavat hänet. Myös samaan aikaan hänen kimpuunsa hykätään ja hän menettää sydämensä ja muistonsa. Oikeassa maailmassa kaikki hyvin, kunnes Ichigo huomaa unohtaneensa Rukian hetkeksi. Myös Urahara on unohtanut Rukian, mutta Ichigo taivuttelee Uraharan avaamaan portin Soul Socity:n kuvaamalla Rukiaa, rakkaaksi(precious) toveriksi.
Ichigon saapuessa SS:n, vastaanotto ei ole lämmin. Kaikki tuntuvat unohtaneen Rukian, mutta myös siinä samassa Ichigon. Ichigo joutuu taistelemaan ystäviään vastaan, kun häntä syytetään Kurotsuchin labraan hyökäneenä rikollisena.
Loppujen lopuksi Ichigo löytää Rukian, ja on saanut siinä matkalla kumppanikseen Renjin, mutta Rukia ei muita heistä kumpaakaan. Mutta kun pikku hiljaa Rukia muisti alkaa palautua, kaksoset, jotka olivat aikasemmin kidnapanneet Rukian, estävät sen ja Rukia muuttuu ns. Musta-Rukiaksi(Dark-Rukia). Tässä muodossa Rukia alkaa pikku hiljaa muuttua Hollowksi, ellei häntä saada muistamaan menneisyyttään…