Re: Bleach

Home Forums Manga Mangasarjat Bleach Re: Bleach

#49747
shiroi929
Member

Suoraan sanottuna tää on niin väärin. Mie rakastan Bleachia sarjana ja erityisesti mangana ja se on ollu suosikkisarja jo 2 vuotta. Se on todella ihana sarja ja suosittelen mangaa kaikille…ja hahmot on ihania ja blaablaa voisin jaaritella kyseisestä sarjasta 20 vuotta putkeen.

Se mikä ärsyttää on se, kun se suomennetaan. Mie olen sitä mieltä että Bleach raiskataan täydellisesti kun se suomeks tuhrastaan…ja jos Bleachista KEHDATAAN tehdä huono käännös jossa nimet on käännetty väärin ja nimiä joita ei IKINÄ PITÄISI SUOMENTAA suomennetaan. Jos esim. Espadat ja niiden rankingit suomennetaan, se on huutava vääryys loistavaa sarjaa kohtaan. Eikä hahmojen nimiä tai release commandeja voi suomentaa! Miettikää sangatsu FOR HEAVEN’S SAKE miten Bleachin suomennatte jos se sarja nyt on pakko raiskata suomeksi! Suomessa on monta vihaista fania jotka tulee kynimään jos käännös on vähänkin huono tai pahimmassa tapauksessa ala-arvoinen.

Tiesinhän mie sen että on vain ajan kysymys milloin suosikkisarjani suomeksi käännetään…mutta on tämä silti shokkki ja itkettää jo heinäkuu vaikka silloin onkin Animecon.

Ja hei Sangatsulle vielä että käntäkää se toisaan hyvin! Tää uutinen on jo muutenkin pilannut päivän ja koko viikon…mutta ehkä emme bleach true fanien kanssa ihan raatele jos käännös on siedettävä. Ajatelkaa kyseisen sarjan fanejakin!!