Re: copic vai promarker?

Home Forums Piirtäminen Copic vs. Promarker Re: copic vai promarker?

#48987
KitiChan
Member

Copic on tietysti parempi. Markerit leviävät suuremmalle alueelle eivätkä oikein toimi kerroksissa. Kumpiakin löytyy, mutta nykyään tulee käytettyä vain copiceja laadun vuoksi, markerit unohtunut jonnekkin kaapin taakse pölyyntymään..

Sussa wrote:

Se on jännää kun ihmiset ajattelevat uuden kuuluisan, hyvän työkalun parantavan huomattavasti piirrustusten laatua. Näinhän se ei mene, meneehän siinä aikaa tekniikoita opetellessa. Lukemani käsitys "Aion ostaa copiceja kohta joten vastaukseni on copic. Masashi Kishimotoki käyttaa kuulemma copiceja" tuo minulle ainekin sellaisen kuvan, että henkilö ajattelee kuvien laadun nousevan lempi mangakansa tasolle. Se on varmasti aika turhauttavaa kun huomaa välineensä "käyttökelvottomaksi" kun sillä ei sitten heti saakkaan niin hyviä kuvia, tch.

Sussa on oikeassa… "minä käytän tätä koska hänkin." Ihailemansa henkilön töitten ja tapojen matkiminen ei myöskään paranna töitä…(mallista piirtäminen on eri asia) En nyt tarkoita yhtä tiettyä henkilöä vaan yleisesti ja jos tästä loukkaantuu saa olla tyhmä. Myös itse olen kova matkimaan… Vaikea päästä tavasta eroon kun tekee sen melkeen tiedostamattaan.. 😆