Re: Death note

Home Forums Manga Mangasarjat Death note Re: Death note

#38986
Inu-Mimi
Member

Hieno sarja, mindgame. No enimmäkseen luen sitä hahmojen takia. Luin sen aikoinaan englanniksi mutta nyt kun seuraan uudestaan suomeksi niin jaksaa kiinnostua juonestakin. kun en kuolaa niin paljon BL-viittauksille. EIKU….
En kyllä ihmettele miksi se on niin suosittu. DN-kansioni on tietokoneeni ylpeys jota ei koossa yksikään kuvakansio ole vielä ohittanut.

Kuten Whistle sanoi, pirustustyyli on voittoa (vaikka egmont editoinkin sitä ihan hemmetin huonosti ajatusteksejä pois muokkaillessaan….). Tavallinen mustavalkomangakin on yksityiskohtaisempaa kuin 90% mangasta yleensä mutta eniten pidän pehmeästä värityksestä kansissa ja värisivuissa. Bakumanissa oli muuten muutama värisivu ihan vasta. WOAH? WOAH!
Lempihahmoni taitaa olla Mikami. Niin vannoutunut Kamillensa. Aah, Mikami/Light, ihan aliarvostettu paritus. Suurin osa täällä tuntuu vihaavan Misaa mutta minusta hänkin on vain omistautunut. Eihän hän itse voi sille mitään että on vähän simppeli. Äärimmäisen söötti hahmo muuten, ach meine nussblase. Ihan vain fanikannan kahtiajaon takia – tykkään Nearista enemmän kuin Mellosta.