Re: Death note

Home Forums Manga Mangasarjat Death note Re: Death note

#46379
mimeko
Participant

Finlandi: ihan yhtä oikeutettua on olettaa, että kaikki ovat lukeneet jo koko sarjan, koska se tuli englanniksi loppuun jo yli vuosi sitten! mutta lähdenkö silti toitottamaan sarjan loppua suureen ääneen? EN! älä ala pliis yleistämään ja vaatimaan, että kaikki ovat lukeneet saman verran kuin vaikkapa sinä itse: se on röyhkeää, ja minusta on vain ihan fiksua että laittaa kaikki juonen kannalta merkittävät jutut jonkinlaisen spoileri Tagin alle/taakse piiloon koska AINA löytyy niitä jotka eivät siihen asti vielä ole lukeneet, vaikka se saattaakin olla vaikeata ymmärtää?…

Sattuuko jollakulla muuten olemaan tietoa, ollaanko sitä 13. extra pokkariakin kääntämässä suomeksi? itseltä jo hyllystä löytyy, mutta uskoisin että sille olisi suomenkielisenäkin kysyntää, DN faneja kun tulee käännöksen myötä lisää kuin sieniä sateella ; )

Ja yhä hehkutan sitä, miten ah – niin ihana hahmo Mello on! Edellisissä viesteissä käsitellyn asian jälkeenhän mello tulee sarjaan ja monet sanovatkin sen vähän "lässähtäneen" kyseisen jutun jälkeen, mutta pakko myöntää, että omasta mielestäni se oli hyvä juonenkäänne ja mielenkiinto pysyi aivan entisenään… toki 8 pokkarin kansikin kuuluu suosikkeihin ; ) porno hahmo.