Re: Death note

Home Forums Manga Mangasarjat Death note Re: Death note

#47985
Cloud_
Member

Tuosta DN kolmestatoista; mietin asiaa pitkään itsekin, mutta muistan jostain kuulleeni, ettei sitä tulisi suomeksi. Ostin sen itsekin englanninkielisenä jokin aika sitten, enkä todellakaan kadu päätöstäni.

Death Noten hinnan nousu harmitti aluksi, mutta eipä sillä niin väliä, kun muutama kirja siitä enää tuleekaan. Onhan se harmi että hyvä sarja loppuu, mutta uskon, että se olisi aivan tylsä juoneltaan, mikäli sitä yritettäisiin venyttää pidemmäksi. Ja tuskimpa kukaan jaksaisi kerätä kahtasataa samantyylistä kirjaa, neh? En minä ainakaan.

Kuulin usein valitusta Death Notesta tutuiltani, mutta kun he sitten tutustuivat sarjaan paremmin, valitukset loppuivat. Mutta oikeastaan yksikään ystävistäni ei piittaa lempihahmostani (Mello) laisinkaan. Sanovat vain että herra on niin..outo. Naisen näköinen ja pimeä tyyppi kuulemma, kun taasen omasta mielestäni Mello on juurikin hyvännäköinen ja hurmaava hahmo ^^; L:n faneihin taasen törmään usein, mutta onhan kaikilla ihmisillä omat mielipiteensä, ja kunnioittakaamme niitä 😀 Mitäpä väliä sillä loppujenlopuksi on, mistä hahmosta kukakin tykkää ja kenestä ei.