Re: Dorama/JDrama

Home Forums Sekalaista Japanin kulttuuri Dorama/JDrama Re: Dorama/JDrama

#48948
Tooku2
Member

;www; Aaa Doramat! <1 Oon kiintynyt erityisesti miespuolisiin näyttelijöihin, mutta nyt on naisetkin tehnyt muhun vaikutuksen. Öö… lempparinäyttelijöitä on etenkin Johnny’s Entertainmentin pojat, mutta erityisinä heistä Masuda Takahisa, Kato Shigeaki, Yamada Ryosuke, Tegoshi Yuya, Nakajima Yuto ja Arioka Daiki. :_) MUTTA koska mulla on tosi lämmin paikka Scrap teacherille mun sydämessä, haluun mainita kans Takahata Misakin. <1 Morimoto Ryuutarounkin mainitsen yhdeksi lemppareistani, vaikka onkin totta, että heikäläinen on näytellyt yhdessä vaivaisessa doramassa. Samaten tän pikkuveli Shintaro on mun mieleen! …Ja ok erityismaininta viel Chinen Yuurille.

Sitten ne miehet, jotka ei oo JE’llä, mutta tykkään. Kamiji Yusuke on yks ehdottomista, mut sit on kans Hojo Takahiro, Hiraoka Yuta, Eita ja Hashizume Ryo. :__)
And the women— Kitano Kii, Kato Ai, Maya Miki ja Seki Megumi.

Öö. Katon vähän kaikenlaisia doramoja, mut eniten oon tuntunu kuluttavan kouluun keskittyneitä… mut poikkeuksia on. Lemppareita on Scrap teacher, LIFE, Sensei wa erai, Gachi baka ja Papa to musume no nanokakan. ´www` Kesken taasen Scrap teacher, LIFE, Last friends yms… Uww.

Anteeks jäin selittään kaikkee outoo. :: DD Pointti kuitenkin oli se et katon tositosi mielelläni! Ja kun rakastun niin rakastun, eläydyn voimakkaasti ja itken lopussa, oli se millanen tahansa. : < LIFEssä toi eläytyminen vaan… ei ollu kivaa mun kohdalla. :”D [spoil](Kaks yötä miettimistä, mitä seuraavassa jaksossa tapahtuu, himmee huuto ku Katsumi leikkas Yuukin auringonkukkia… "YUUKIN AURINGONKUKAT, KATSUMI NYT HITTOON SIITÄ!")[/spoil]

Bye~