Re: DragonBall (jne.)

Home Forums Manga Mangasarjat Re: DragonBall Re: DragonBall (jne.)

#39115
willer
Participant

Hmm, minä törmäsin Dragon Balliin ekan kerran animen kautta joskus vuuuuoooosia sitten. Tykästyin sarjaan heti ja se olikin ensikosketukseni animen ja mangan maailmaan, tosin siinä vaiheessa ei ollut hajuakaan mitä ne on. En edes tiennyt Dragon Ballin ilmestyvän kirjana, kunnes pari vuotta sitten törmäsin muistaakseni vol. 33 kirjaan kaupassa. Tajusin, että sehän on kirja siitä sarjasta jota olin joskus pienempänä katsonut ja ostin sen sitten. Siitä lähtien aloin keräämään kirjoja varsin sekalaisessa järjestyksessä. Nykyisin minulla on kaikki kirjat.
Pidän sarjasta varsin paljon, ja minusta on aina hauskaa huomata kuinka Akira Toriyama kehittyy Dragon Ballia tehdessään. Hän on varsin loistava piirtäjä.
Lempihahmojani ovat Gohan, Vegeta ja Gotenks.
Aivan, ja unohdin täysin Toriyaman muut tuotokset x) Eli siis, minulla on myös Sandland, Kajika sekä Piirrä Mangaa -opas.
Sandlandia en ostanut itse, vaan sain sen jostain. Muistan lukeneeni siitä sitä ennen, mutten oikein kiinnostunut siitä. Kun se sitten minulle tuli ja luin sen, niin huomasin että sehän olikin varsin viihdyttävä teos. Minua tosin ärsyttää hieman se, että monet hahmot ovat liian samannäköisiä Dragon Ballin hahmojen kanssa, mutta hällä väliä, kiva pikku kirja se silti on xP
Kajikan ostin lähinnä sen periaatteen vuoksi, että se oli Toriyaman tekemä, mutta pidin siitä silti. En tosin niin paljon kuin Sandlandista tai Dragon Ballista.
Piirrä Mangaa- kirjan ostin siinä toivossa, että oppisin piirtämään ihmisiä, mutta petyin kun kaikki ne ukkelit siinä olivat Akiran ns. vanhempaa grafiikkaa. Toisin sanoen täysin turha ostos, minua se ei ole auttanut yhtään.