Re: DragonBall (jne.)

Home Forums Manga Mangasarjat Re: DragonBall Re: DragonBall (jne.)

#39615
Hant
Participant

Haha, meinasin itse tälläisen tehdä, mutta löytyihän tämänhenkinen topic jo, ja yllätys yllätys, Torin tekosia!
On tullut koko sarja luettua DragonBall:ia, itse asiassa tuossa ne kaikki hyllyssä on, toisinaan nappaan aina numeron tai pari ja lukaisen, olen myös harkinnut, että jos joskus sairastun, pidän DB maratonin…!
(Mutta yleensä sairaana lukeminen ei oikein suju. :’-D )

DragonBall Z on ehdottomasti suosikki sarjani, sen fanitus onkestänyt jo… Kahdeksan vuotta, ohhoh! :-O
Khöh, yllätyin itsekin, noh, aluksi kosketus tuli ulkomailta, kun katsoin espanjassa TV:stä DBZ:taa ja GT:tä, vaikka myöhemmin minusta on tullut todella välinpitämätön Dragonball GT:n suhteen, ei kaikesta voi tykätä.

Takanani on tällä hetkellä kangas-juliste Dragonball Z:tasta, ja kaikkea muuta sälää löytyy myös, anime ja manga tavarat ovatkin alkaneet valloittaa lisää tilaa huoneestani lähi aikoina, toivottavasti en huku tänne.

Lempi hahmoja sarjasta ovat Vegeta, Trunks ja Bulma.
Vegeta on minusta siisti tyyppi, saiyalaissotureissa vaan on sitä jotakin. 🙂
Trunks on hauska, varsinkin kun tekee Gotenin kanssa jotain hassuu, ja "Future" Trunks on kanssa aika jänskä persoona, se näytti ihan hevarilta kun sillä oli pitkä tukka, ois ollu kiva nähä minkälainen seka sotku ois tullu jos se ois sillon muuttunu supersaiyalaiseksi kun oli tukka auki…
Bulma on lempparini siksi, että hän on yleensä mukana kaikissa hauskoissa kohtauksissa, lisäksi hän on fiksu, mutta silti naisellinen ja värikäs hahmo.

Muistaako joku muuten erään lehden, olikohan nyt ilta-lehti tai vastaava, kuvauksen DragonBall Z:tasta, kun se taas alkoi Subilla?
– Siinä luki suurin piirtein näin: "Japanilainen animaatio sarja jonka päähenkilö on Bulma Briefs, hän etsii maagisia kuulia ja on tauotta hengenvaarassa"
…Oikeasti, en ollut uskoa silmiäni kuin luin sen, jotenkin totta mutta toisaalta täysin metsään! ;-P
Ja sori jos tää viesti vähän venyttää sivua, mutta laitan aina välejä noihin "kappaleisiin" kun minusta se on selkeämpää.