Re: Elfen Lied

Home Forums Anime Animesarjat Elfen Lied Re: Elfen Lied

#39239
Inu-Mimi
Member

Opening on kyllä voitokas kuten mimeko sanoi. Yksi parhaista alkuteemoista ikinä, tällä hetkellä soittoäänenä soittorasiaversio siitä. Kyllähän endingkin menettelee, vähentää jaksojen jälkeistä masennusta joka väkisinkin meinaa aina iskeä. Paitsi tietysti OVAn jälkeen, mukava kevennys.
Mutta sarja itsessään ei ansaitse niin paljon ylistystä kuin saa. Kyllähän se on syvällinen mutta joissain kohtaa se yrittää liikaa. Viihdyttävä sarja kuitenkin jos splatterista tykkää, ja veri on ihan hyvin animoitu 2000-luvun alun sarjaksi. Hahmot ovat omalaatuisia ja hauskaa on ettei melkein kenenkään sukunimeä ole koskaan mainittu. Tämä sarja saa miettimään. Lopetus tuntui pakotetulta mutta kirjaimellisesti tuijotin suu auki parin hahmon todella odottamatonta kuolemaa. Mariko taisi olla lempihahmoni, masennuin tuosta lopusta hieman. Ihan vain vertailun vuoksi – tykkään enemmän tappaja-lucystä kuin nyuu-lucysta.
Manga ei ole kaikkein parasta laatua mutta anime jätti kuitenkin liikaa matskua pois.
Odotin kyllä paljon groteskimpaa kun aina kun tuli sarja puheeksi niin joku oli aina mainitsemassa että se on valittu jossain päin maailmaa brutaaleimmaksi sarjaksi ikinä. Se oli suunnilleen alkuperäisen Hellsingin tasoa mutta ei päässyt lähellekään Ultimaten tasoa.