Re: Elokuva puhetta

Home Forums Sekalaista Tv ja elokuvat Elokuvat Re: Elokuva puhetta

#52291
mimeko
Participant

Mielenkiintoista ettei elokuvillekaan vielä ollut keskustelua…

Kyllä vain, pidän kovasti ja elokuvia tulee myös katsottua varsin paljon. Käyn ihan elokuvateatterissa katsomassa jonkun elokuvan n. kerran viikossa tai kahdessa eli nytkin on jo nähty suurin osa tällä hetkellä pyörivistä elokuvista, kaikki katsomisen arvoiset.

Elokuvamakuni on oikeastaan varsin laaja; olennaisinta on miten elokuva on toteutettu. Komediat kyllä yleensä kierrän kaukaa, mutta noin muuten. Suosikki elokuvat tuntuvat vaihtelevan lähes päivittäin, mutta tällä hetkellä kärjessä ovat mm. Azumi, The Lord of the Rings (kaikki kolme), Experiment – ihmiskoe, Nightmare Before Christmas ja Sweeney Todd. Perinteiset itämaiset kamppailulaji elokuvat ovat ihan hyvää viihdettä – kyllä se hiipivä tiikeri, piilotettu lohikäärme on myös nähty ; ) – kuten myös supersankarielokuvat, joista vasta hiljattain olen huomannut oikeastaan pitäväni. Lähinnä siksi, että minusta on huvittava seurata näitä über lesoja sankarihahmoja hyppimässä kaikkien erikoisefektien keskellä, koska Ledger-sedän jokeri tulkinta on herttainen ja koska Wolverine on äijä.
Myös Burtonin ohjaamat elokuvat iskevät, miehen tyyli on varsin mukaansatempaava ja tunnustan että on myös huvittavaa nähdä Deppiä milloin missäkin rooleissa. Looking forward to Alice in Wonderland..
Eikä voi väittää ettei monissa Eastwoodin elokuvissakin olisi omaa viehätystään.

Lempinäyttelijöistä on paha sanoa mitään, lähinnä siksi, etten koskaan muista nimiä… Mutta kyllä niitäkin löytyy ja aina bongaa uusia sitä mukaan kun tutustuu uusiin elokuviin.