Re: Elokuvat

Home Forums Sekalaista Tv ja elokuvat Elokuvat Re: Elokuvat

#52296
Cafekko_96
Member

Pidän todellakin elokuvien katselusta! En juurikaan teattereissa käy katsomassa elokuvia, vaan vuokraan tai sitten ostan ihan kaupasta.

Katselen aika usein iiiison sipsi ja karkkipussin sekä cocispullon kanssa elokuvia. Lähes joka viikonloppu katon jonkun, jos telkkarista ei tule mitään katsomisen arvoista, käväisen Filmtownissa hakemassa leffan ja irkkareita.

Lempileffoja on todellakin paljon; Miehet mustissa, I am Legend, Hancock, Fast & Furious -Tokyo Drift-, Harry Potterit,Spidermanit (joo tiiän mitä ajattelette), Geishan muistelmat, Rambo, Apocalypto, Sahara…

Lempinäyttelijäni on ehdottomasti Will Smith. Emmä kyl tiiä miks, mut se vaan teki minuun vaikutuksen heti kun näin sen yhen leffoista. Will Smithin leffat on mielestäni muutenkin hyvin toteutetut. Toinen lempinäyttelijöistä on sitten Jackie Chan. Sen leffoihin on taas piilotettu hyvää huumoria jännityksen keskelle. Ikään kuin jonkinlainen kevennys kesken jännittävän kohdan.

Katon aika paljon horroreita, pääsen niihin heti mukaan ja sit istun sohavnurkassa kippurassa syömässä sormeani. Joo, näin.. Ja sitten tietty fantasia leffat on hyviä.

Viimeksi näin Salamaseepran sadannen kerran uudestaan, kun kamut halus väkisin kattoo sen ja enhän minä sille mitään voinut. Onhan se ihan hyvä leffa, mut ei sitä jaksa aina kattoo sataa kertaa uudestaan.

Animeleffojakin tulee katsottua, yllättävän vähän kylläkin. Kävin teatterissa vähän aikaa sitten katsomassa Laputan, se oli katsomisen arvoinen, mutta yllättävän pitkä, jos ajattelee näitä 6-7 vuotiaita jotka eivät jaksa kunnolla istua paikoillaan. Lempi animeleffoihin kuitenkin kuuluu Totoro ja se pokémon oli hyvä, mikä tuli vähän aikaa sitten maikkarilta perheleffana.