Re: Emma

Home Forums Manga Mangasarjat Emma Re: Emma

#42429
Sun Summer
Member

pikku-oRkki wrote:

intiaani wrote:

Yksi ehdoton lempisarjani. Mori on aivan taivaallisen hyvä kertomaan tarinaansa kuvilla, ja sitä minä arvostan. Parasta sarjassa oli luku, jossa ei puhuttu muuta kuin pari hassua kuplallista. Morin kädenjälki on myös kaunista, ainakin erilaista kuin mitä tavallisessa sohjossa näkee. Myös kerronta on erittäin onnistunutta. Rakastan tätä sarjaa. Taas yksi näistä, jotka ovat syrämmein lähellä.

Itseeni iski just nimenomaan toi kuvilla kertominen. Se ei oo ihan helppoa, koska monet mangakat tuppaa ruutujen sivut täyteen lisäselityksiä tv, mutta Mori ei tarvi koska se ilmaisee asiat piirtämällä; hienovaraisista liikkeistä ja ilmeistä.

Minuakin iski myös se kuvilla kertominen sarjassa. Yleensä sarjat ängetään täyteen tekstiä ja ruutuja, mutta Emmassa saattoin olla yksi lukukin ilman ainuttakaan puhekuplaa. Pelkästään kuvia, jotka kertoivat paljon. Emma on vain mahtava manga ja olen tässä ajatellut, että lukisin Emma sarja kolmannen kerran joulun aikana. On se vain niin mainio! (Ja se Hakim… *lääh*)