Re: Fanfiction

Home Forums Sekalaista Muut Fanfiction Re: Fanfiction

#42652
Inu-Mimi
Member

Itse en ole kovin suuri fani paitsi silloin kun kyseessä on fanittamani sarja josta ei ole paljon fanimatskua tai hahmo josta pidän tarpeeksi että on pakko vain saada kaikki mahdollinen talteen. Mutta joskus alan vain huvikseni lueskelemaan ja tulee uudestaan ja uudestaan ahaa-elämys että "näitähän jaksaa oikeasti lukea!".
Joidenkin henkilöiden fikkejä seuraan aika vakituisesti, suurimmaksi osaksi imageboardien käyttäjien jotka tekevät fikkejä anonyymien toiveiden perusteella. En ole kyllä saanut yhtään toivetta läpi. Itse olen kirjoittanut kokonaista yhden fikin ja se oli inuyasha-kaudellani. Nyt häpeän sitä sydämeni pohjasta, ja onhan se oikeasti huono kun tein sen niin nuorena. Ei, ette saa linkkiä. Mutta tykkään sepittää niillä itseni uneen – ei sillä että nukahtaisin niiden takia vaan siksi koska teen sitä yleensä ennen nukahtamista. Sekä linja-autossa unenpöpperössä. Olen huomannut että aamuisin olen into kaikkeen vähän kummallisempaan kamaan, tahdottomaksi huumaamiseen ja amputointeihin esimerkiksi.

kannatan kuitenkin enemmän doujinsheja kuin fanficcejä koska piirrän paremmin kuin kirjoitan, käänteis-tori. Kirjoitetaan fanfic ja piirretään sen pohjalta kauniita piirroksia. Aaah rakastan Rock’n’Dollesin tuotoksia, hän osaa muokata omalaatuista tyyliään aina koskettaviin tarinoihinsa sopiviksi.
Sivuhuomautuksena että vaikka olen guron ystävä niin siitä on vaikea löytää hyvää kamaa. Ensimmäinen fanfic Casshern Sinsistä ikinä oli väkivaltaista angstiyaoita, toisella kädellä pidetään uhria kiinni vyötäröstä ja toisella hakataan kylkiluita poikki ja viillellään chelsean hymy kumpaankin poskeen. sitten katsotaan kun haava paranee ja aloitetaan alusta. teemana "I deserve this, I have no right to complain." kaikenlaista taaplaajaa sitä löytyykin.