Re: Fanfiction

Home Forums Sekalaista Muut Fanfiction Re: Fanfiction

#44191
Unita
Member

Hehe meitsi lukee fikkejä lähes päivittäin. ^^’ Aina on tarkistettava josko lempifikkeihini on tullut uusia lukuja. Niihin fikkeihin jää kiinni. Onko kenellekään muulle tullut sellaista adrenaliiniryöppyä nähdessään lempifikissä uuden luvun?

Luen useimmiten fikkejä Anime/Manga kategoriasta. Tällä hetkellä koluan lävitse seuraavia fandomeja: Yu Yu Hakusho, Yugioh, Final Fantasy VII, Inuyasha (jokseenkin), Naruto ja Salapoliisi Conan. Luen fikkejä fanfiction.netistä ja tietenkin englanniksi. Kyllä minä haluaisin niitä suomeksikin lukea, mutta kun ei niitä fikkejä vaan tuppaa samalla tavalla suomeksi löytymään…

Olen sen verran kauan fikkejä lukenut, että en enää mitä tahansa moskaa kestä. Makuni on oikeastaan aika vaativa ja mielestäni oikeasti hyviä fikkejä jopa fanfiction.netistä löytyy suunnilleen suhteessa 1 hyvä / 10 huonoa. Kyllähän se on selvää etteivät kaikki ole seppiä syntyessään, mutta kaikkea kirjoittettua ei kannata oikeasti julkaista. Pidän siitä että fikissä kirjoittaja kuvailee asioita, on uskollinen alkuperäisteokselle, pitää hahmot sellaisina kuin ne on oppinut tuntemaan ja suunnittelee kunnon juonen. Luen sekä eeppisiä fikkejä että oneshotteja.

Järkyttävä fikki. Kyllä niitä on tultu luettua, mutta itsesuojeluvaistoni yleensä auttaa vetäytymään mahdollisimman nopeasti moisten fikkien parista. Niistä voi saada aivokuolion. Oikeasti. Jos järkyttävistä parituksista puhutaan niin en ole edelleenkään löytänyt mitään mikä ylittäisi tämän: SephirothxCactuar. Älkää kysykö miten tuo on mahdollista. Löysin tuon fikin joskus vuonna x fanfiction.netistä.

Someone wrote:

Tuttu juttu… Homo-ficit on kyllä parhaita… <3

Ei se homous siinä sitä fikkiä hyväksi tee kuitenkaan. Parituksethan jätetään näissä oikeasti hyvissä fikeissä usein sivujuoneksi, jos siis kyseessä ei ole romanssi-fikki joita meitti ei useimmiten lue. Poikkeuksena ne fikit joissa authori osaa kunnolla kertoa valitun parin suhteen muotoutumisesta. Itse olen muutaman shounen-ai/yaoi fikin lukenut juuri sen takia että kerronta tai juoni näissä fikeissä sattuu olemaan järkyttävän hyvä. Otetaan nyt esimerkiksi fanfiction.netistä FF7 fikit Fusio ja vaikkapa Bound. Kummatkin ovat eeppisiä fikkejä. Paritus on SephirothxCloud. Suosittelen. Tosin en pienimmille.

Minulla on oikeastaan aloitteilla pieni fanfikkien listaus. Tässä on pieni englanninkielinen blogiseni jossa suosittelen fanfikkejä: http://fanfictionrec.blogspot.com/ Tällä hetkellä sisältää vain Yu Yu Hakusho fikkejä, mutta tavoitteena lisätä muidenkin fandomien fikkejä kunhan ehdin. Ja kannattaa vilkaista se ikäraja ennen kuin alkaa lukemaan fikkiä.