Re: Fanfiction

Home Forums Sekalaista Muut Fanfiction Re: Fanfiction

#47329
Shoe
Member

Viime kesänä luin aina öisin Naruto ficcejä, ku kukaan ei ollu lukemassa seläntakana. Ei olis kovin kiva ku lukee jtn yaoi ficciä ja äiti näkis…
Mutta oonhan minäki kirjottanut muutaman ficin, mutten oo julkaissu niitä. En viitti hommata betaa, en osaa oikeasti kirjoittaa ku on lukihäiriö, enkä muuten vaan kehtaa.

Yhteen aikaan yaoi oli ainoata lajia, mitä suostuin lukemaan, mutta kyllä sitä muutakin oon lueskellut. Yuria en ole lukenut, eikä syy ole se, että olen tyttö, vaan en juuri koskaan pidä naishahmoista. Shounen ai on myös sellainen mistä pidän, shoujo aita en ole lukenut, sama perustelu kuin yurilla. En osaa oikein inhota mitään yllämainittua aihetta, vaikken fanittaisikaan kybäl.

Yleensä, jos ylipäätään luen ficcejä, lueskelen mieluiten toimintaa tai romantiikkaa, vaikken kovin romanttinen ihminen ole. Scifi voi ehkä ja kenties jotenkuten mennä mutta en oikein välitä. Historiallinen ja uskonnollinen menee, varsinkin jälkimmäinen. Kauhun otan avosylin vastaan! Kauhu on sellanen genre, jota luen mielelläni, ja miksen myös katso ja piirrä. Taikatyttö ficit. Niitä en lukisi vaikka ne lukisivat minun ajatukset. Yih.

Yleensä kun luen jotain ficciä, sekaan on survottu myös omia hahmoja. Ok. Mutta jos koko ficci on lähes täynnä omia hahmoja, ne pilaavat ficin, olisi ficci kuin hyvä tahansa. Eli mua ei niinkään haittaa, vaikka omia hahmoja on pari kolme ficissä, kunhan niihin ei keskitytä liikaa. Mutta voi sellaisia lukea, joissa oma hahmo on päähenkilö, kunhan päähahmoa ei hehkuteta koko aikaa. Minusta ne hahmot, jotka ovat mangakan omia, ovat se ydin. Aika sekava mutta ilmaisin mielipiteeni. En siis ole omia hahmoja vastaan, päinvastoin. On kiva lukea sellaisia ficcejä, joissa on omia hahmoja vaivalla (?) kehitelty juuri siihen ficciin, minkä ficcari tekee.

Siinä minun näkökanta fanficceihin.