Re: Fruits Basket

Home Forums Anime Animesarjat Fruits Basket Re: Fruits Basket

#39839
Valkoinenhai
Member

fame_cat wrote:

Ja eniten inhoan Tohru Hondaa, koska se on vaan yksinkertaisesti ärsyttävä ja tyhmä. Ei millään pahalla, mutta tämä on ihan faktaa… tosin hän on ilmeisen hyvä sopimaan riitoja ihmisten kesken.. joka tekee hänestä vieläkin raivostuttavemman, ja nykyään kaikissa mangoissa ja animeissa tytöt ovat kokeneet kauheita menneisyydessä, ja kaikki ovat ihan OMFG ku ne pystyy vielä hymyilemään ja pälä pälä. >:O

On ihan luonnollista, että Tohru herättää tälläisiä tunteita ihmisissä. Itsekin pidän häntä hirveän teennäisenä ja ärsyttävänä ihmisenä, juuri noista edellä mainituista syistä (kokenut pahaa, mutta silti jaksaa hymyillä). Tuollaiset epätodellisen pirteät tyttöhahmot vain käyvät päähän, eteenkin kun kaikki sarjan pojat ovat vielä jollakin tavalla ihastuneet häneen!
Animessa Tohrun luonne on raivostuttava, mutta mangassa se on paljon siedettävämpi, ja saa enemmän ulottuvuuksia.

Seyra wrote:

Animessa suomennos on minun mielestäni yksi parhaimmista verrattuna muihin katsomiini animeihin.

Kyllähän tuosta suomennoksesta "virheitä" löytyy, ikävä kyllä. Esimerkiksi Sohma on yllättäen toisessa jaksossa Soma ja niin edelleen. Lisäksi esimerkiksi suomennos Sohma-kunista on hölmö -> (Nuori) herra Sohma.
Mutta totta, käännös on parempi verrattuna muihin käännöksiin, jonne eksyy ylimääräisiä vokaaaaaleja, merkkejä <<< JA MUITA VIRHEITÄ.
^____^