Re: Fruits basket

Home Forums Manga Mangasarjat Fruits basket Re: Fruits basket

#41926
Soina
Member

Jos nyt ihan oman mielipiteeni voin sanoa, niin mielestäni Fruits Basketin suomennos on aika kaameata tavaraa. Monien kohtausten merkitys on muuttunut kokonaan suomennoksen yhteydessä ja kieli ei sovi hahmojen suuhun ollenkaan. On myös erittäin ärsyttävää, että sarja on ängetty pienten kansien sisään kun Natsuki Takayan tyyli on niin upeaa, että se ansaitsisi saman kokoisen kuin Egmont käyttää Nana’lla ja Helsing’llä.

Sarjaa rakastan, kaikki tähän asti ilmestyneet osat lukenut ja tuntuu vain paranevan. Osien 10-15 piirosjälki on kaikkein herkullisinta katseltavaa ja tuolla välin tulee myös mukaan muutama ihana hahmo + monien hahmojen menneisyyttä käydään läpi juuri tuossa vaiheessa. Ja kansikuva hahmotkin ovat upeita (Kisa, Hiro, Rin, Kureno, Akito ♥)

Suosikkihahmoni on Rin. Hänen jälkeensä pidän eniten Akitosta, Momijista, Hirosta ja Harusta. Kaikkien luonteet ovat aivan tajuttoman upeita ja Rin on juuri sellainen hahmo, joihin olen aivan lääpälläni. Akito on kunnon pahis, Momiji tuollainen söpöstelijä, Hiro pikkuviisas ja Haru on… Haru !