Re: Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood

Home Forums Anime Animesarjat Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood Re: Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood

#51719
Inu-Mimi
Member

Suzume wrote:

Tuo Edin automailin oleminen väärässä kädessä ei itse asiassa ole virhe: tuon kuvan jälkeen kamera zoomaa ulospäin jolloin kuva näkyykin Rosen silmässä. Se on siis vain heijastus, joten käden kuuluukin olla tuolla puolella. Tuo automailin loppuminen kyynärpäähän on kyllä aika selkeä virhe. 😀

Jehna, piti oikein katsoa uudestaan tuo kohtaus mutta niin se näkyy olevan. Ignoroikaa tuo.
Muokkaanpa tähän kommentit nelosjaksosta kunhan saan katsottua, varmaan myöhemmin tänään tai huomenna, ettei tule lähes turhaa viestiä. Taitaa olla nyt siitä pikkutytöstä jonka isää vihaa kaikki. Jaa, ei koskaan koskettanut minua kovin paljoa, saas nähdä mihin uusi kerronta pystyy.
PUT YA EDIT ON: okei katsottu. Taas takerrun pikkuseikkoihin, mutta se eyecatcheissa oleva miesääni – FAWLMEDAL ALCHEMEEST – häiritsee kyllä niin että. Englannin lausujia on siinä maassa kahdenlaisia, furumetaru arukemisuto ja tuollainen ylikorostettu lausunta.
Ninan ääninäyttelijä oli joka tavalla täydellinen. Yleensä kuulee vain jotain loli-idoleita niinkuin Rie Kugimiya mutta tuolla tuli se ääninäyttely niin spontaanisti että ei voi kuin ihailla. Niin ainutlaatuinen….
Paprempi versio Tucker-tapahtumista kuin edellinen, mutta Nina + Alexander -chimera karmii minua vieläkin niin etten osaa sääliä sitä. Tuckerista tehtiin pahempi ARVOASEMA YHTEISKUNNASSA ON KAIKKI KAIKESSA, ARVOSTUS ON KAIKKI KAIKESSA -friikki kuin 2003 versiossa, ainakin iirc, siitä on niin aikaa kun katsoin edellisen animen. Alan kiintyä openingiin enemmän kun singlekin on jo julkaistu.