Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood

Home Forums Anime Animesarjat Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood

 • This topic has 45 voices and 122 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 123 total)
 • Author
  Posts
 • #50236
  Blackbeard
  Participant

  Kauan odotettu uutuus on siis vihdoin ulkona. Uusi ja paranneltu versio kestosuosikki Fullmetal Alchemistista on nähnyt päivän valon.

  Niille, jotka ovat kasvaneet tynnyrissä, kerrottakoon, että Fullmetal Alchemist kertoo kahdesta nuoresta alkemistista Edward ja Alphonse. Nämä kaksi äitinsä kasvattamaa lapsineroa rikkoivat alkemian suurinta tabua, ja yrittivät herättää äitinsä henkiin. Transmutaatio meni kuitenkin pahasti pieleen, Ed menetti jalan ja käden, Al koko ruumiinsa. Edin kuitenkin onnistui sitoa Alin sielu vanhaan haarniskaan. Vuosia myöhemmin parivaljakko pyrkii palaamaan entisiin ruumiisiinsa löytämällä legendaarisen viisasten kiven.

  Ensimmäinen jakso oli täysin omaansa, riippumaton vanhasta animesta niin kuin mangasta. Kuitenkin vaikuttaisi siltä, että mangan juonta tullaan jatkossa seuraamaan. Vaikka jakso oli täysin "filleria", nautin siitä suunnattomasti silti. Upeaa animaatiota, hyvä taustamusiikki ja osuva ääninäyttely. Pidin kovasti openingistä ja endingistä, erityisesesti (SPOILER!) Nuori Hohenheim?(SPOILER ENDS!) sai aikaan pienen fanityttömäisen kiljahduksen 😀 Odotan innolla mitä tulevan pitää. ^^

  Seuraavassa lyhyt juoni selostus aloitusjaksosta, joka sisiöltää spoileja;

  Jääalkemisti ja entinen valtion alkemisti Isaac, joka kapinoi Fuhrer Bradleyn hallintoa vastaan, on karannut. Bradley komentaa Mustangin takaa ajoon, ja kehottaa käyttämään Fullmetal Alchemistia, eli Ediä, joka sattumalta on kaupungissa. Ed ja Al voittavat Isaacin pian, mutta tämä pääsee karkuun. Hänen suuri suunnitelmansa jäädyttää koko Central käynnistyy ja on vähällä onnistua, mutta Ed, Al, Mustang ja Armstrong sotkevat suunnitelmat. Kun Kaupunki alkaa jäätyä, ja lopulta sulaa, salaperäiset vanhanmiehen kasvot vilahtavat kuvassa (Father). Jakso loppuu, kun mustahiuksinen kaunis nainen (Lust), antaa reportaasia puhelimessa. Suunnitelma Reoolisssa sujuu hyvin. Seuraavassa jaksossa; Edin ja Alin lapsuus.

  Keskustelua aiheesta, mitä mieltä olitte? Mitä odotatte ja niin päin pois ^^

  #50247
  Inu-Mimi
  Member

  Katsoin. Puolet. Kuvanlaatu oli sanonko mitä ja loppupuolella alkoi lagaamaan niin etten enää kestänyt. Nyt odotan että lataus valmistuu, jos joku miettii niin sarjan neljästätoista eri subbausryhmästä kannattaa katsoa gSS:n versiona, eli gg ja BSS yhdistettynä. Kumpikin huippuosaavia. Mutta se että heräsin aikaisin katsomaan sitä suorana kertoo paljon siitä miten paljon odotin sitä.
  Ei tuo fillerialku paha ollut – oikeastaan en edes sanoisi sitä filleriksi, koska se oli enimmäkseen hahmojen esittelemistä ettei tule kerralla kauheaa nostalgiapaukkua – mutta pidin enemmän siitä miten vanhassa sarjassa aloitettiin heti koukuttavasti äidinalkemiallatakaisintuominen-kohtauksella josta oli sitten pakko jatkaa katsomista. Se oli siihen aikaan kun FMA oli paljonkin hit-or-miss mutta nyt kun tiedetään että se selvästi on HIT niin voidaan aloittaa tuollaisella. uusista ääninäyttelijöistä ei ole paljon sanottavaa, uusi Roy ei oikein miellyttänyt mutta kyllä minä siihen totun. kai. Ja animointi tietenkin 100% laatua koska ensimmäiseen jaksoon panostetaan aina eniten ja tällä on muutenkin varmaan melkoinen budjetti. En oikeastaan keksi mitään mikä saisi tämän epäonnistumaan totaalisesti, vanhalla sarjalla on valtaisa fanikunta. OP ei mikään Melissa ollut, mutta kyllä se käy. ED oli… kiintoisa. Ja musiikki paljon parempi kuin alkuteemassa (ahh SID).
  Odotan kyllä innolla seuraavaa jaksoa. Ja toivottavasti tämä on hieman nopeatempoisempi kuin vanha sarja, koska kaikkihan haluavat nähdä ne mangakohtakset animoituna jotka eivät edelliseen ehtineet. Hieman turhauttavaa muutenkin katsoa samat kohtaukset uudelleen mutta meh. Paku Romi auttaa kestämään.

  #50253
  MonkeyDBlade
  Member

  Itsekkin katoin juuri tuon ekan jakson ja täytyy sanoo että se opening oli MAHTAVA!! 😀

  #50274

  Tuli tuossa itsekkin katsottua ensimmäinen jakso :3 Thii, Roy kastui..
  Kyllähän tuo jotenkin iski sillä tavalla, että on pakko katsoa tulevatkin jaksot. Onneksi ääninäyttelijät eivät olleet kovin paljoa vaihtuneet, Roynkin ääneen kestää varmaan vähän aikaa tottua.
  Tuleekos uusi jakso siis joka sunnuntai Japanissa?

  Pakko vielä sanoa, opening oli mahtava, mutta ending oli aika VINKEÄ. :’D

  #50279
  Devilman
  Member

  Uusi jakso katsottuna ja hyvähän se olikin, kuten asiaan kuuluu. Eihän se vielä antanut kuvaa sarjan varsinaisesta sisällöstä, mutta laadukasta jälkeä silti. Jääalkemisti oli myös hyvä konna (ei mikään oikeasti paha ja joka uskoi tekevänsä oikein). Armstrongiakin oli kiva nähdä, kuten myös aina yhtä mielenkiintoista psykopaattia, Kimblyä (vaikka roolinsa pieneksi jäikin). Musiikit, joita tässä moni muu on kehunut, eivät jostain syystä jääneet mieleen, mutta saahan ne helposti tsekattua, jos iskee pakottava tarve ennen ensi jaksoa.

  #50362
  Ed-neko
  Member

  Aivan upea ensimmäinen jakso, alku -ja lopputunnari ! Olen katsonut ensimmäisen jakson läpi about… 14 kertaa, enkä pysty kyllästymään piirustustyyliin. (vai miten sitä kutsuttiin taas… -,-’) Ilmestyisi jo nopeasti kakkosepisodi, niin saisi taas kaatua penkillä ja rikkoa sääriluut… ^3^’ Anyway, opening:sta, minusta oikein hyvä ! Sanat ovat ihanat…

  #50368
  Arisa94
  Member

  Se oli ihana jakso!<3 Ihana op ja ihana ending^3^.
  Ja kuvalaatukin oli paljon parempi. Mä olin kyllä odottanut, että ne jatkais shambala arcista mutta ei sitten jatkanukkaan.

  Plussaa ja miinusta oli se että Royn ääni vaihtu. se oli miinusta, että se vaihtu, mutta se oli plussaa että seiyuuks tuli Shinichiro Miki 😀 ! Se sopii Roylle tosi hyvin. Niit ei meinannu erottaa jossain kohdissa:)

  Mutta ihanaa kun fma anime jatkuu taas! Katon sitten joka viikko!Hihihihihihhi…

  #50391
  KitiChan
  Member

  tuleekse telkkarista?! mikä kanava ja millo? ::::: O vai ootteko ladannu netistä? gagagagagagagaaad! minä suurena fanina haluun myös kattoo.. <3___<3

  #50396
  BlackStar
  Member

  OwwwO Mää olen odottanu innolla tätä~~!! >www< Viimeinkin sai meidän rakastamamme FMA jatkoa~~!!
  En ole vain nähnyt vielä tuota uuden tuotantokauden ekaa jaksoa… 8”D Joten: mistä sen voi nähdä? OwwO

  #50420
  Ripe
  Participant

  MITÖÖ!!?? Mistä te sen ekan jakson ootte nähy? O.O APUVA! Voiks sen kattoo jostain netistä?? HALUUN
  NÄHÄ!! 😀

  #50426
  Arisa94
  Member

  BlackStar wrote:

  OwwwO Mää olen odottanu innolla tätä~~!! >www< Viimeinkin sai meidän rakastamamme FMA jatkoa~~!!
  En ole vain nähnyt vielä tuota uuden tuotantokauden ekaa jaksoa… 8”D Joten: mistä sen voi nähdä? OwwO

  No sen voi nähdä täältä

  #50432
  MonkeyDBlade
  Member

  Itse katon tota Narutowirestä.Niinkuin kaikkia muitakin sarjoja.Siellä ne on yleensä heti kun mahdollista. 😀

  #50572
  Blackbeard
  Participant

  Pidin kakkosjaksostakin, vaikkei se aiheuttanutkaan niin suurta hypettämistä kuin eka jakso. Johtunee siitä, että tämä on nähty jo. Muutamin paikoin taustamusiikki ei oikein toiminut. Eeppisen "Portti"-kohtaukseen olisin toivonut jollain tavalla lisää dramaattisuutta, jäi tälläisenään hieman vaisuksi. Izuman vilauttaminen oli turhan aikaista, pelkkä sensein mainitseminen olisi ajanut saman asian. Animaatio on kuitenkin huippua, ja OP/ED ihastuvat yhä edelleen.

  Lyhyt juoni synopsis, jos joku sellaista kaipaa;
  Ed ja Al ovat junassa matkalla Lioriin, ja flashbäkien muodossa käydään läpi parin lapsuus vuodet. Varsiin nopeaan tähtiin nähdään elämä Trishan kanssa, alkemian aloittaminen, paljon puhuttu ihmistransformaatio, "Portti", ensitapaamien Royn ja Rizan kanssa, automailit ja kuntouttamien, sekä valtion alkemistin pääsykoe. Jakso päättyy, kun Liorin kirkko häämöttää enteilevästi horisontissa junan ikkunoista.

  Pidin erityisesti Xerxes-viittauksesta, ja "portti"-kohtauksesta, vaikka se mielestäni hieman vaisu olikin.

  #50592
  *_Hakun_*
  Member

  eka jakso tuli katottua joo… iha kiva musta… parempi ku se eka anime… se eka oli pikkasen kuivahko… mut tätä onki työstetty ajan kanssa… enemmä ku tota toista … ja se huomee 😛

  #50598
  susihullu
  Member

  Katsoin itsekkin tämän ja voin sanoa, että parempi tämä oli ja oli viellä paljon uskollisempi Hiromu Arakawan tyylille kuin aikaisempi anime. Viellä en kuitenkaan ala sanomaan animesta viellä erityisemmin mitään sillä tämähän on vasta ensinmäinen osa ja nehän tunnetusti parhaiten tehtyjä, jonka jälkeen yleensä tulee alamäki enneemmin tai myöhemmin.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 123 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.