Re: Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood

Home Forums Anime Animesarjat Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood Re: Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood

#52156
Inu-Mimi
Member

Blackbeard wrote:

ehkä hitusen liikaa Edward-angstia

Sama. paitsi että unohdetaan se hitusen. "Ajattelin että sade pesisi pois nämä tukahdutetut tunteet mutta jokainen pisara joka putoaa kasvoilleni tekee minusta yhä surkeamman." My ass.
Tässä jaksossa oli omalaatuista animointia. Varsinkin siitä alkukohtauksesta (Edward, tomaatit jne.), katutappelukohtauksessa, Lustin puhuessa …luultavasti yhteisprojekti jonkun muun studion kanssa, en vain osaa sanoa minkä, Gonzon vai SHAFTin. Vai olenko ihan hakuteilla.
ffffffffff minä vihaan Gluttonyn uutta ääninäyttelijää. Vaikka tunnistin sen heti oroka, oroka~ -repliikistä samaksi tyypiksi joka ääninäytteli Code Geassissa Lloyd Asplundia. Hänen rooliinsa se sopi mutta kaipa minä olen liian tottunut Yasuhiro Takatoon Gluttonynä, varsinkin nyt olisin halunnut kuulla häntä lisää kun olen katsonut tarpeeksi Hetaliaa ja Venäjää pornoäänineen. Bonesin eduksi voin sanoa että ainakin etsivät tähän ääninäyttelijän samanlaisella veikeällä äänelä mutta Yasuhiron oli… pehmeämpi.
Muuten minulle aika tylsä jakso kun en Scarista perusta, lisäksi muistuttaa minua liikaa Hellsingin Andersonista joka sekin on ärsyttävä ku mikä. Eikä Envykään mikään #1 hahmo ole. Vaikea sanoa pidänkö mistään hahmosta erityisesti, Lust on kylä käynyt viehättävämmäksi kuin pari vuotta sitten. Envyn SLUT WEAR SLUT WEAR se osuu aina silmään.
Edwardin pelokas ilme parissa kohtaa herättelee minun fanityttövaistojani. Minunhan olisi jo pitänyt päästä siitä yli. Se tavallainen BADASS look ei herätä mitään tunteita mutta heti kun se käy vähän avuttomammaksi niin NOW 68% MORE HNNNGH AND MOLESTABLE.
lisähuomautus: Yleensä se fakta että Alphonsea ääninäyttelee Rie Kugimiya (Taiga, Louise, Shana…) hajoittaa ajatukseni mutta hah, kun Al alkoi tiuskimaan Edwardille niin sieltähän se ah-niin-geneerinen tsundereäänikin tuli.