Re: Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood

Home Forums Anime Animesarjat Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood Re: Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood

#50247
Inu-Mimi
Member

Katsoin. Puolet. Kuvanlaatu oli sanonko mitä ja loppupuolella alkoi lagaamaan niin etten enää kestänyt. Nyt odotan että lataus valmistuu, jos joku miettii niin sarjan neljästätoista eri subbausryhmästä kannattaa katsoa gSS:n versiona, eli gg ja BSS yhdistettynä. Kumpikin huippuosaavia. Mutta se että heräsin aikaisin katsomaan sitä suorana kertoo paljon siitä miten paljon odotin sitä.
Ei tuo fillerialku paha ollut – oikeastaan en edes sanoisi sitä filleriksi, koska se oli enimmäkseen hahmojen esittelemistä ettei tule kerralla kauheaa nostalgiapaukkua – mutta pidin enemmän siitä miten vanhassa sarjassa aloitettiin heti koukuttavasti äidinalkemiallatakaisintuominen-kohtauksella josta oli sitten pakko jatkaa katsomista. Se oli siihen aikaan kun FMA oli paljonkin hit-or-miss mutta nyt kun tiedetään että se selvästi on HIT niin voidaan aloittaa tuollaisella. uusista ääninäyttelijöistä ei ole paljon sanottavaa, uusi Roy ei oikein miellyttänyt mutta kyllä minä siihen totun. kai. Ja animointi tietenkin 100% laatua koska ensimmäiseen jaksoon panostetaan aina eniten ja tällä on muutenkin varmaan melkoinen budjetti. En oikeastaan keksi mitään mikä saisi tämän epäonnistumaan totaalisesti, vanhalla sarjalla on valtaisa fanikunta. OP ei mikään Melissa ollut, mutta kyllä se käy. ED oli… kiintoisa. Ja musiikki paljon parempi kuin alkuteemassa (ahh SID).
Odotan kyllä innolla seuraavaa jaksoa. Ja toivottavasti tämä on hieman nopeatempoisempi kuin vanha sarja, koska kaikkihan haluavat nähdä ne mangakohtakset animoituna jotka eivät edelliseen ehtineet. Hieman turhauttavaa muutenkin katsoa samat kohtaukset uudelleen mutta meh. Paku Romi auttaa kestämään.