Re: Fullmoon wo sagashite

Home Forums Manga Mangasarjat Fullmoon wo sagashite Re: Fullmoon wo sagashite

#53364
Cadmium
Member

Taidan kuulua selkeään vähemmistöön tässä topicissa kun sanon että Fullmoon wo Sagashite on niitä surkeimpia tekeleitä mitä kirjahyllyyni on ikinä päätynyt. Ostin sarjan vieläpä kokonaan, viimeistä kirjaa myöten. Virkistin äskettäin muistiani lukemalla sarjan kokonaan pikaisesti läpi, eikö mielipide ole juuri muuttunut yhtään. Varoitan jo tässä vaiheessa että tämä on harvinaisen negatiivinen viesti minulta : D

Tanemuran taide ei enää iske. Myönnetään, ihan nättiä jälkeä, ja Arina ansaitsee pientä rispektiä siitä kaikesta vaivannäöstä, mitä yksityiskohtiin tulee. Mutta ei sekään riitä. Vihaan niitä hehtaarisilmiä, ylikoristeellisuutta, rasterin ylikulutusta… Lisäksi Tanemuran hahmot voisi helposti sekoittaa toisiinsa. Fullmoonissa kaikilla hahmoilla on sentään jonkin verran omaleimaisuutta, joten heitä ei ulkonöllisesti sekoita toisiinsa.

Silmistä puheenollen. Minua kyrsii niin paljon se, että vähintään jokaisessa luvussa joku itkee, johtui se sitten ilosta tai surusta. Rasittavaa, vaikka tiedänkin ettei sarjan kuuluisikaan olla niitä hilpeimpiä.

Juoni nyt ei kovin kummoinen ole, musabisnekseen olisi periaatteessa voinut keskittyä enemmänkin. Mutta kai se on sitten Tanemuralle tyypillistä keksittyä ihmissuhteisiin.

Hahmot. Mitsuki ärsyttää minua kaikessa angtisuudessaan. No joo, sillähän on vain vuosi elinaikaa tiedossa, mutta vastaavassa tilanteessa minä en jäisi rypemään itsesääliin ja leikkimään maailman heikointa olentoa vaan pyrkisin nauttimaan jokaisesta hetkestä. Eichistä en sano mitään muuta kuin sen, että hahmo on todella tylsä. Itseasiassa koko sarjasta ei taida löytyä yhtäkään hahmoa josta pitäisin. Paitsi että OoshigexWakaooji on tajuttoman söpöä, siitä plussaa :3