Re: Ginga Nagareboshi Gin & Ginga Densetsu Weed

Home Forums Anime Animesarjat Ginga Nagareboshi Gin & Ginga Densetsu Weed Re: Ginga Nagareboshi Gin & Ginga Densetsu Weed

#43509
Lambo
Member

Ginga Nagareboshi Gin on varmasti yksi legendaarisimmista sarjoista joita tiedän. Harmiksi Weed on animena ainakin totaallinen pettymys itselleni.

Ginga Nagareboshi Gin olen katsonut leikkaamattoman version, ja leikatusta on kyllä jätetty aika merkittäviä osia pois, ottaen tapahtumat huomioon, joten jos kestää hieman raaempaa kannattaa se ehdottomasti katsoa. Tarina on kaunis alusta alkaen, hahmot ovat hienosti luotuja persoonallisesti, kuin ulkonäöllisesti. Anatomia on suhteellisen kohdillaan eikä pahempia kömmähdyksiä hirveästi näy. Sarja on alusta loppuun asti hyvin kantava sekä jännittävä. Todellista laatua siis minusta kyseessä. Harmiksi mangaa en ole koskaan vielä lukenut, mutta jonain päivänä vielä.

Sitten tämän jatko-osa Weed. Animena aivan hirveää. Animoinnin olisi voinut hoitaa paljoa kunniakkaammin minusta. Koirien juoksu on todella tönkköä, koirien puhuessa suut pysyvät täysin paikallaan, joka näyttää todella tyhmältä. Lisäksi Weedin yli yli yli hyvyys ottaa päähän ja rankasti, ei kukaan voi olla noi puhtoinen ja kunniallinen oikeasti, tuo menee aivan överiksi asti. Ginga Nagareboshi Gin hyvyys oli osattu pitää oikeassa mittasuhteessa sentään, mutta ei Weedissä, yäh. Toivon totisesti että mangana Weed on parempi.