Re: Ginga Nagareboshi Gin sekä Ginga Densetsu Weed

Home Forums Anime Animesarjat Ginga Nagareboshi Gin & Ginga Densetsu Weed Re: Ginga Nagareboshi Gin sekä Ginga Densetsu Weed

#39333
Oboke
Member

Ah, ihan palaa vanhat hyvät ajat mieleen kun vielä katsottiin leikattua Hopeanuolta. 😀 Omistan leikatun Hopeanuoli 4, GNG-boxin ja Weedit 1-8. Asiaan…

Siis, pidän kovasti Ginga Nagareboshi Gin -animesta, leikattu oli mitä oli, mutta leikkaamaton aivan mahtava. Kesällä tuli katsottua boxi monen monta kertaa läpi eikä siihen kyllästynyt. Vaikka toivonkin yhä, että anime olisi yhtä raaka kuin manga, menee tämä silti vieläkin kesän jälkeen vaikken pahemmin ole ehtinyt katsoa.
Musiikit, juoni ja kaikki muukin mikä luo mahtavaa tunnelmaa on tässä paketissa, musiikit ovat kerrassaan upeita. Juoni on ok, se ei iske, mutta hahmot sitäkin enemmän. Vaikka Gin on hahmojen mustallalistallani, ei hän pahemmin haittaa kun hahmoon ei kiinnitä huomiota. Suosikki hahmojani ovat mm. Ben, Kurojaki, Kurotora, Hakuro ja Smith.

Ja sitten, argh, kamala jatko-osa Hopeanuolen legendalle! That is Ginga Densetsu Weed! Animointi syövyttää silmät suurimmassa osassa jaksoista, mutta onneksi muutamissa on sentään onnistuttu. Esimerkkinä vaikka jaksot 1 ja 26 joitten animointi on mielestäni aivan tolkuttoman ihanaa. Juoni on se sama vanha: lauman johtajaksi(tai vastaavaa), hoidellaan jokin mutantti ja pelastetaan isukki(tai joku söpö narttu). Musiikit on kivoja vaikka jotkut niistä välillä häiritsevätkin. Hahmot ovat perus-kauraa, vanhempiensa kopioita kuten Weed, Ken, Kagetora ja Tesshinkin ehkä hieman. Mutta, ylläri, Weed hahmona ei ole niin kamala kuin Hopeanuoli, mielestäni, sillä toki Weed tunnetaan, onhan se tämän isän syytä kun tuppautui johtajan pestiin. Tästä animesta ei oikein voi sanoa kuin se on animea joka ei näytä mielestäni mitään ihmeellistä, ellei halua nähdä surkeaa animointia. Muuten sarja olisi siedettävämpi.