Re: Ginga Nagareboshi Gin sekä Ginga Densetsu Weed

Home Forums Anime Animesarjat Ginga Nagareboshi Gin & Ginga Densetsu Weed Re: Ginga Nagareboshi Gin sekä Ginga Densetsu Weed

#40322
willer
Participant

KisuKittyNeko wrote:

Mielestäni tässä animessa on harvinaisen hyvä dubbi, vaikka alkuperäiset japanilaiset äänet kertojaa lukuunottamatta ovat parempia.
Weed on jotenkin tylsä, ei mitään uutta tai mielenkiintoista.

Siis tarkoitatko sinä, että Hopeanuolen suomalaiset äänet ovat hyviä? O.O Minä en voi ikinä olla nauramatta niille kun jossain törmään Hopeanuolen suomidubbauksiin 😀 Japanilaiset ääninäyttelijät ovat minusta aivan loistavia, ja ärsyttääkin kamalasti kun Weedissä olivat äänet vaihtuneet. Toki ymmärtäähän sen, että ääninäyttelijätkin vanhenevat eivätkä kykene estämään äänensä muuttumista, mutta silti..

Ja Weed on todellakin siinä mielessä tylsä, että sama teema toistuu uudelleen. Pentu on ilman isää ja seikkailee löytääkseen tämän ja ansaitakseen kunnioitusta tämän silmissä. Joten juu, oikeassa olet ^^ Uutta tosin oli hieman, Hopsussahan koirat taistelivat karhuja vastaan ja Weedissä vastustajina ovat toiset koirat. Hopeanuoli-mangassahan he taistelevat Akakabuton voiton jälkeen susia vastaan, mutta animessa vain karhuja vastaan, eli kyllä Weed tavallaan hieman eroaa tällä kohtaa.