Re: Gravitation

Home Forums Manga Mangasarjat Gravitation Re: Gravitation

#49225
Shieva
Member

Bloody wrote:

Mutta minua ärsyttää huimasi se, että Shuichin ikä oltiin vaihdettu neljästoista kahdeksaantoista. Okei, ymmärrän kyllä, että hänen ja Yukin ikäero on suuri, mutta… Jotenkin siitäkin meni, sitten into kokonaan :3

Njaa. Siis onko se mangassa vai animessa neljätoista? Animessa, jos en ihan väärässä ole. Eli siis, koska manga oli ensin, Shuichin ikä on vaihdettu kahdeksastatoista neljääntoista animeen, manga kun taas alkuperäisteoksena on oikeassa. Oikeasti Shuichin ikä siis on kahdeksantoista (tai oikeastaan tämän sivun mukaan 19), ja animeen se on vaihdettu neljäksitoista. Siis, jos niin on tehty, itse en nimittäin muista, enkä sitä tietoa mistään löytänyt.
Ää, menin itsekin sekaisin. Toivottavasti kumminkin ymmärsin viestisi oikein (ja myös minun viestini ymmärretään oikein).

pikku-oRkki wrote:

Niin no, harvassa sarjassa piirrostyyli pysyy muuttumattomana loppuun saakka – totta kai mangakakin kehittyy, tai ainakin piirrostyyli muotoutuu sitä mukaa, mitä enemmän tekee..

Niin tottakai. Mutta mitä jostain luin ja näin niin Gravitationissa erityisesti piirtotyyli kehittyy ja vielä aika paljonkin. Ei se tosin kovin huonoa alussakaan ole 8DD