Re: Hellsing

Home Forums Manga Mangasarjat Hellsing Re: Hellsing

#47938
Sun Summer
Member

Tuossa perjantaina löysin Hellsing 1 kirjastosta ja lähtihän se heti mukaan. Lukasin sen tuossa lauantai ja sunnuntai välisenä yönä ja se oli itseasiassa positiivnen yllätys, vaikka ei ollut ehkä ihan yö lukemiseksi parasta… ^^
Sarjan ensimmäinen osa oli aika mitään sanomaton, mutta siltikin se sai hyvin houkuttelevan olon lukemaan toisen osan. Juoni siinä lähti vasta liikkeelle pokkarin puolessavälissä, sillä ensimmäiset luvut olivat aika lailla sarjan esittelyä.

Henkilö hahmot olivat sarjassa yksi kantavista voimista. Alucard oli sellainen super vampyyri, Integral oli hehkeä nais pomo, Seras Victoria oli se hömelö uusi vampyyrin alku ja Alexander Anderson on tämä pahis, joka luulee itsestään liikoja. Oma suosikkini näin ensimmäisen osan perusteella oli Integral.

Taide sarjassa oli erikoista ja kiinostavaa. Veriset kohtaukset oltiin tehty hyvin, pelottavan hyvin, hahmot olivat kaikki omanlaisiaan ja kokonaisuudeltaan kaikki sopivat yhteen. Uskonnollinen juoni oli kiinostava.

Uskon, että tulen lukemaan Hellsing kakkosen ensimmäisen osan perusteella, sillä sen verran kiinostava olo kuitenkin jäi.