Re: Higurashi no naku koro ni (When They Cry)

Home Forums Anime Animesarjat Higurashi no naku koro ni (When They Cry) Re: Higurashi no naku koro ni (When They Cry)

#53344
deleted
Participant

Guh, jos toiminnasta pidät, sitä tulet myöskin saamaan :~D

Törmäsin sarjaan joskus sen ilmestymisvuotena ystäväni avustuksella. Kaikki hahmot olivat ihan loistavasti kirjoitettuja ja miellyttäviä, juoni oli toteutettu omalaatuisesti ja vaikka sarjaa onkin kovasti haukuttu huonosta animaatiolaadusta, itse oikeastaan pidin siitä. Niin derpyjä ja ylivedettyjä naamoja ei saisi aikaan paremmala budjetilla. Pakko vielä sanoa että ääninäyttely oli todella laadukasta, ja OST on aivan loistava.

Kaikissa tarinakaarissa oli aina jotakin hyvää, mutta Watanagashi & Meakashi sulautuivat niin jännästi yhteen että niille täytyy antaa ihan erityistä krediittiä. Suosikki hahmot olivat ylivoimaisesti Shion & Mion, Rika ja Takano <3

Vaikka kovasti tykkäsinkin, ei se ihan täydellinen kuitenkaan ole. Sarjan suurin kompastuskivi onkin sen varsin nopia tahti. Kuulemma DEEN ajatteli ennen sarjan alkua ettei toista kautta olisi varaa tehdä ja päätti viisaasti tunkea ensimmäiseen kauteen 6 ensimmäistä tarina-kartaa. [Meakashi ja Tsumihoroboshi olivat oikeasti Kai arkkeja, ois ollu muuten todella upeita animu Kain budjetilla ;w; ] Meakashi kärsikin tästä aika traagisesti, ja suurena Shionhomoilijana petyin toteutuukseen karvaasti alkuperäisen Novelin luettuani ;_; Silti propit Chiakille jeesistä ohjauksesta kun ottaa huomioon miten paljon kohtauksia piti leikellä pois. Kai oli varsinkin hyvin ohjattu alusta loppuun, extra arkki oli hyvä veto.

//Muoks

Umineko is cominggg~. MARIABERNBEATOARGH.