Re: Hunter x hunter

Home Forums Anime Animesarjat Hunter x hunter Re: Hunter x hunter

#49914
Devilman
Member

TV-anime ja OVA:t katsottuina ja täytyy sanoa, että tästä ei shoonenmättö voi paljoa parantua. Varsinkaan alkupuolellahan ei tosin sitä tappelemista niin paljoa edes ole (kun vertaa One Pieceen, Narutoon jne.), mutta meno on silti viihdyttävää, siitä hunter-kokeen erikoiset tehtävät ja mielenkiintoiset hahmot, kuten Hisoka, pitävät huolen.

Tarinan alkuasetelma nyt on kliseinen kuin mikä ja Gon on ulkomuodoltaan ja luonteenpiirteiltään stereotyyppistä stereotyyppisempi shoonen-sankari, mutta hänen mielikuvitukselliset seikkailunsa tiukkine juonenkäänteineen tekevät hänen vaiheidensa seuraamisesta todella antoisaa. Gonin paras kaveri Killua on mahtava hahmo, sillä hän on toisaalta tyypillinen "mysteerinen nuorukainen" -hahmo, muttei sittenkään ihan tyypillinen, vaan hänessä on sitä jotain ainutlaatuista, mikä hänestä hänet tekee. Kurapika, toinen mysteerinuorukainen, on sitten tyypillisempi tapaus traagisine menneisyyksineen ja kostoretkineen, mutta ihan kiva hahmo hänkin. Leorio on hauska hahmo, mutta jää ikävä kyllä aina vain vähemmälle huomiolle, kun meno käy sellaiseksi, ettei hänestä enää ole paljoa apua, ainakaan taistelussa.

Hunter x Hunter on siis todella hyvää seurattavaa ja toimintasarjojen ystävien pitäisi ehdottomasti tutustua siihen, se aika ei mene hukkaan, vannon sen. Ja HxH:n luojan, Yoshihiro Togashin, luomuksiin kuuluu muuten myös mieletön mättökarnevaali mahtavilla henkilöhahmoilla, Yuu Yuu Hakusho, joka sekin kannattaa tsekata.