Re: Hunter X hunter

Home Forums Manga Mangasarjat Hunter X hunter Re: Hunter X hunter

#42496
Devilman
Member

YYH:sta pidin paljon, joten sen jälkeen halusin tutustua muuhunkin Togashin tuotantoon, ts. Hunter x Hunteriin, jota olinkin kuullut kehuttavan. Animea olen katsonut nyt 25 jaksoa ja vaikkei alku ollutkaan ihmeellinen, niin kyllä sitä alkaa ymmärtämään, miksi monet tästä niin paljon pitävät.

Kokeet eriskummallisine tehtävineen ovat tehneet Gonin ja kumppanien seikkailuista parasta pitkään aikaan seuraamaani shoonenmättöä. Tähän asti esitellyistä hahmoista suosikkini on varmaankin Killua, koska hän on sellainen "mysteerinen nuorimies" -tyypin ja jonkin ihan muun sekoitus. Geneerinen ja silti originelli hahmo, ei sellaisesta voi olla pitämättä. Hisoka on myös mielenkiintoinen jätkä.

Jos pitäisi sanoa, mistä en pidä, niin ehkä se on sitten Togashin piirrosjäljen laadun epätasaisuus (Hunter x Hunteria en juuri ole mangana lukenut, mutta sen huomaa myös Yuu Yuu Hakushosta). Se voi olla todella hienoa ja yksityiskohtaista ja sitten välillä taas yksinkertaista ja yksityiskohdat jäävät turhan vähäisiksi, esim. taustoissa.

Joka tapauksessa oikein viihdyttävä sarja on siis kyseessä. Mangaakin voisi hankkia, kun pääsen nyt lomalla ostoksille Fantsuun.