Re: Huonoimpien katsomienne animeiden Top 5

Home Forums Anime Suosikkiäänestykset ja kyselyt Huonoimmat animet Top 5 Re: Huonoimpien katsomienne animeiden Top 5

#51627
Allen
Member

EVIL GOKU wrote:

4Bleach on siis niin yököttävää en kestä kattoo

Et jaksais perustella? Harvinaisen ärsyttävää kuulla lempisarjaansa haukuttavan ilman mitään perusteluja..

Asiaan. Tavallaisesti vältän huonoja katselukokomuksia tutkimalla aloitamaani animea muutaman tunnin ennen edes pilottijakson katsomista. Näitä on itseasiassa vain kaksi mutaa kummatkin ovat mielestäni animen häpeäpilkkuja.

1. FInal fantasy ultimate: Naurettavan surkea sarja. Sanat "final" ja "fantasy" onnistuivat hämäämään katsomaan ilman sen parempaa tutkimista. Kliseitä täynnä oleva "juoni" joka perustuu ainoastaan FF-fanien kalastelemista summonien nimillä ja victory fanfarella päätetyillä taisteluilla. Päähenkilötkin ovat harvinaisen rumasti piirrettyjä ja päähenkilönainen oli yksi ärsyttävimmistä hahmoista ikinä, puhumattakaan Vincent-lookalikestä. En vieläkään tajua miksi tällaista julkaistaan.

2. Naruto: Ainoastaan sarjan kova maine sai vilkaisemaan. En vieläkään tajua miten tämä on iin järjettömän suosittu, koko sarja perustuu vain sille että joka vähänkin keskeisellä hahmolla on jollain tasolla traaginen menneisyys ja siitä sitten angstataan vähintään komesti chaptereissa. Jos sarjan flashbackit ottaisi pois niin en usko että sarja olisi puoliakaan noin pitkä. Kishimoto saisi keskittyä tekemään hahmonsa oikeasti syviksi eikä vain lisäämään niille random-surullista lapsuutta ja esittävän että hahmo on hyvin suunniteltu. Sen lisäksi Kishimoto onnistuu tekemään niin ärsyttäviä hahmoja etten älyä miten hän sen edes tekee.