Re: Huonoimpien katsomienne animeiden Top 5

Home Forums Anime Suosikkiäänestykset ja kyselyt Huonoimmat animet Top 5 Re: Huonoimpien katsomienne animeiden Top 5

#53245
Al Chemist
Member

Huonoja animeita on kyllä vaikka kuinka paljon, ja pisän tähän nyt huonoimmat näkemäni:

1. Hamtaro. Yök, jotain hamstereita, jotka tekee jotain ihme juttuja (en muista sarjasta paljoakaan), joista niiden omistajat eivät tiedä mitään. No joo, se on suunnattu joillekin 8-vuotijaille ihkuttelijoille.

2. Transformers. Aika hirveetä, varsinkin suomidubeilla. Jotain robotteja, jotka mätkii vaan toisiaan. Selvästikin suunnattu joillekin 7-vuotiaille pojille.

3. Pokemon (4K!ds dub). Noh, en tiedä, olisiko se niin paljon parempi alkuperäisenä, että sen tästä listalta voisi pudottaa. Mutta kuitenkin, juoni on aika tylsä ja episoodit ärsyttäviä ja itseääntoistavia.

4. One Piece (4K!ds dub). Koko 4K!ds-studio pitäisi haastaa oikeuteen tästä hirveydestä. Se pilasi kokonaan hyvän ohjelman sensuroimalla ja leikkailemalla sitä ja antamalla hahmoille ihan urpot äänet. Esim. Sanjille pistettiin jotain murretta puhuva möreä ääni ja sen tupakka vaihdettiin TIKKARIIN. Luffynkin ääni muutettiin aivan kauheaksi. Studio myös leikkasivat koko Little Garden-tuotantokauden pois. Myös Grand Linen alussa oleva valas muutettiin jäävuoreksi, joten Brookin ilmestys ja hänen unelma tuovat hieman hämmennystä 4K!dsin dubbauksia seuranneille. Jos haluaa tietää lisää tästä hirveästä spoilauksesta, voi katsoa esim. Youtubesta.