Re: Huonoimpien katsomienne animeiden Top 5

Home Forums Anime Suosikkiäänestykset ja kyselyt Huonoimmat animet Top 5 Re: Huonoimpien katsomienne animeiden Top 5

#40776
DonTrust
Participant

Jaa-a. Mitähän on tullut katsottua…. Eihän näitä edes muista.
AA!
1. LUCKY STAR! Herraisä, miten yhteen minuuttiin voi tunkea niin paljon makeilevaa söpöstelyä! Kaveri haastoi minut katsomaan edes yhden jakson loppuun asti. En pystynyt. Todella aivot tyhjentävää meininkiä. Siis ihan totta, ensimmäiset kymmenen minuuttia menee siihen kun henkilöt keskustelee siitä millä tavoilla kannattaa syödä leivoksia. -.-

2. X (tai jokin sinne päin). Öh. Klishé? Henkilöt, tilanne, kaikki. Coolit, suositut "en jaa tunteitani kenenkään kanssa eikä kiinnosta pätkääkään mikään muu kuin oma patsastelu"- päähenkilöt ovat minusta ärsyttäviä ja mahdottoman kliseisiä.

3. Gravitation. Joopa joop. Jotenkin ei meikäläistä hetkauttanut. Jotenkin pinnallisen oloinen, ei iske meikäläiseen tällainen hei-tapasin-sinut-juuri-ja-omg-rakastan-sinua-ää-mikä-nyt-on-kun-ei-suhde-toimi-vaikka-ollaan-tunnettu-jo-ainakin-viikko-ja-pitäisköhän-erota-emmä-voi-kun-mä-kuiteskin-rakastan-sua-onkohan-meillä-jotain-ongelmia-onpas-rakkaus-vaikea-asia!-söpöstely. *hengenveto* Niin. Minun mielipide vain, älkää siis suuttuko jos satutte pitämään kyseisestä sarjasta.

4. D.N Angel. Minäkin katsoin pari jaksoa, mutta kiinnostus loppui oikeastaan jo alkumetreillä. Ei kovinkaan omaperäinen, hahmot liukuhihnatavaraa. Alkaa kyllästyttää sarjat, joissa henkilöille selviää että kappas, olenkin TAIKAPOIKA/TYTTÖ! Behold my transformation..!

5. Sukisyo. ………..En tykänny. Sorry, ei vaan kolahtanut. En pidä piirustustavasta enkä oikein päähenkilöistäkään. Egh, ei vaan ole meikäläisen kupillinen teetä tämä.

Huhhuai. Nyt kun olemme närkästyttäneet edellä mainittujen sarjojen katsojat, voimme hyvillä mielin kääntää selkämme ja mennä syömään suklaata. Suklaa on hyvää. Kokeilkaatten.