Re: Inuyasha

Home Forums Manga Mangasarjat Inuyasha Re: Inuyasha

#43609
susihullu
Member

Itsekkin ostin sarjaa joskus aikanaan ja omistan nyt 1-2, 4-20 (enemmän?) Ja silloisena suosikki hahmona pyöri Inuyasha.
Sarjaa en kerää enää sen toistavan ja paikalleen jämähtäneen juonen takia, vaikka jälki onkin kaunista, vaikka niihin pahoihinkin tyyppeihin olisi voinnut panostaa enemmän, eikä vain pää hahmoihin. Yleensä kun noilla pahoilla on vain ruma pää ja mulkosilmät, sekä joitakin erinäisiä piikkejä selässä. Ja jos kukaan on sattunut huomaamaan, yleensä jotkin sivu hahmot muistuttavan toisiaan aivan valtavasti- mitä nyt eri vaatteet tai kampaukset, mutta ei oikein muuta erikoista. Luonne kuin kivellä ja yleensä Inuyashan poppoo auttamassa jotenkin. Ja tätä kilsettä pyöritetään ihan jakuvasti… Lukuunottamatta muutamaa juonen hassua käännettä (Naraku saannut uuden voiman).

Kyllä sarja olisi oikein nannaa jos… Hahmoihin olisi laitettu jotakin luonnetta (myös niihin sivuhahmoihin sekä pahiksiin), juoni lyhennetty puoleen, vaikka 10-20 pokkariin, etteivät Inuyashan poppoot olisi jatkuvasti pelastamassa mitään kylä pahasta…. Kyllä sitä muutaman kirjan kestää, mutta joka toisessa tai jokaisessa… Ei elämä –`